28 / 03 / 2024

anlantis premium residence

anlantis premium residence

Atlantis İnşaat, İstanbul Kurtköy'de gerçekleştirdiği 'Atlantis Premium Residence'da 8 bin metrekarelik geniş bir alanda 9 kat olarak inşaa ediliyor.

Athena Premium Residence'ta yüzde 20 peşinatla! 1 ay sonra teslim!

Athena Premium Residence projesinde yer alan konutların teslimlerinin 1 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Athena Premium Residence'tan yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Hill Luxury Residence satışta! Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

Kargıcak bölgesinde yer alan Özdence Hill Luxury Residence, Özdence İnşaat şirketinin yeni lüks ve premium konut kompleksi olarak hayata geçiyor.

Erguvan Premium Residence'ta hemen teslim 1+1'ler 3 milyon 850 bin TL'ye!

Erguvan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Erguvan Premium Residence'ta yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatlar 3 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri hemen yapılıyor.

Erguvan Premium Residence kampanyalı ödemeleri!

Erguvan Premium Residence kampanyalı ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Pendik-Kurtköy'de inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. 

Erguvan Premium Residence kampanya!

Erguvan Premium Residence projesi Erguvan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede dolar kiracılı 2+1 dairelerde müthiş bir kampanya başladı. İşte Erguvan Premium Residence kampanya detayları...

Erguvan Premium Residence'ta dolar kiracılı 2+1'lerde kampanya!

Erguvan Premium Residence'ta dolar kiracılı 2+1'lerde kampanya başladı. Projede 1 oda 1 salon ile 2 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Kurtköy Erguvan Premium Residence teslimat!

284 adet daire ile 10 adet ticari birimden meydana gelen Kurtköy Erguvan Premium Residence'ta 2 bin 250 TL'ye varan kira garantisiyle satışlar devam ediyor..

Erguvan Premium Residence fiyat listesi 2018!

Erguvan Premium Residence fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. Teknopark'a komşu olan projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Erguvan Premium Residence ile kira garantili yatırım!

4 ay sonra teslim edilecek Erguvan Premium Residence projesinde 2 bin 250 TL'ye varan kira garantisi veriliyor. 

Erguvan Premium Residence'ta teslimler 4 ay sonra!

Kurtköy Erguvan Premium Residence'ta 2 bin 250 TL'ye varan kira garantisi sunuluyor. Projede 1 oda  1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut...

Erguvan Premium Residence ile yeni yıla evli girin!

Daire fiyatlarının minimum 295 bin TL, maksimum 920 bin TL'nin olduğu Erguvan Premium Residence ile yeni yıla evli girin...

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri!

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri yüzde 5 peşinatla yapılabiliyor. Erguvan Premium Residence projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

anlantis premium residence Haberi

anlantis premium residence


239 ayrı yaşam alanında ev ve ofislerin yer alıdığı projenin inşaatı Ocak 2008'de başlayacak. Atlantis Premium Residence'in anahtar teslimleri ise Aralık 2009'da gerçekleştirilecek. Alışılagelmiş inşaat projelerinden farklı olarak Atlantis Premium Residence konutlarında, ev işleri görevliler tarafından yapılıyor. Yatırım açısından da bir seçim olabilecek Atlantis Premium Residence konutlarında, fitness center, yüzme havuzu, restoranları, bahçe ve dolaşım alanları, kapalı ve açık otoparkıları, görüntülü kamera sistemleri ve güvenlik odası da yer alıyor.