19 / 04 / 2024

Another World

Another World

Nef Flats Levent 163'te 59 metrekare alana sahip olan konutların fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. 16 bin lira peşinat ve 3 bin TL taksitle bu konutlara sahip olunabiliyor

Alanya Another World'de son etap daireler satışta!

Another World projesinde, son etap daireler de satışa sunuldu. Yatırım amacıyla düşünüldüğünde kısa vadede kazanç getiren proje, yaşam için kullanıldığında özellikle çocuklu ailelerin tüm ihtiyacını karşılayan, güvenli bir ortam sunuyor.

Alanya Another World'de 289 bin TL'ye 2+1!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da projelendirilen Another World'de 6 farklı daire tipi bulunuyor. 17 bin metrekare arsa içinde konumlanan sitede yatırımcı firma 5 yıldızlı otel konforunda yaşam garantisi veriyor.

Alanya Another World'te son daireler satışta!

Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan Alanya'daki Another Wolrd projesinde son etap daireler satışa sunuldu. 17 bin metre kare alana kurulu projede 5 yıldızlı otel konforunda 6 farklı daire tipi bulunuyor.

Mozaik İnşaat Another World'te 230 bin TL'ye!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da projelendirilen Another World'de 6 farklı daire tipi bulunuyor. Daire fiyatları 1 +1 'lerde 230, 2+1 'lerde ise 289 bin liradan başlıyor.

Another World'te son etap daireler satışa çıktı!

Alanya'da inşa edilen Another World projesinde son etap daireler satışa sunuldu. Hemen teslim projede 1+1 daireler 230 bin ve 2+1 daireler de 289 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Another World projesinde son daireler satışta!

Alanya'da inşa edilen Another World projesinde son etap daireler satışa sunuldu. Hemen teslim projede 1+1 daireler 230 bin ve 2+1 daireler de 289 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Alanya Another World’de 230 bin liradan başlayan evler!

17.000 metre kare alana kurulu, Alanya’nın en prestijli projesi olan Another World’de 230 bin liradan başlayan evler, geleceğe yatırım yaparken mutlu bir hayat yaşamak isteyenler tarafından da tercih ediliyor.

Another World'de satışlar başladı!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da inşa edilen Another World'de satışlar başladı. 17 bin metrekare arsa içinde yükselen sitede 6 farklı daire seçeneği bulunuyor.

Another World'te daireler 5 yıldızlı otel konforunda!

Alanya'nın yükselen değeri ve en prestijli projesi olan Another World, 5 yıldızlı otel konforunda olan dairelerini satışa sundu.

Another World'te 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

MOZAİK inşaat tarafından Alanya'da inşa edilen Another World projesinde anahtar teslim dairelerin fiyatları 1+1'ler için 230 bin lira ve 2+1'ler için 289 bin liradan başlıyor.

Alanya Another World'de 285 daire bulunuyor!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da inşa edilen Another World projesi, 17 bin metrekare alanda kuruluyor. Projede anahtar teslim dairelerin fiyatları 1+1'ler için 230 bin liradan başlıyor.

Mozaik İnşaat Another World satılık daire fiyatları!

Mozaik İnşaat'ın Alanya'daki projesi Another World'te fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.Bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Another World’de; her şey elinizin altında.

Another World’de 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mozaik İnşaat tarafından 17.000 metre kare alana kurulu; modern ve konforlu evleri, farklı aktivite alanları ile Another World size yeni ve bambaşka yaşam alanları sunuyor.

Another World Haberi

Another World

NEF Flats, dünyaca ünlü ve uluslararası ödüllü Autoban Mimarlık ve Tasarım Ofisi"nin ilk mimari projesidir. Serinin ilk adımı olan NEF Flats 163, Levent Kanyon Alışveriş Merkezi"nin 950 m arkasında hayata geçirildi.

2010 Dünya Mimarlık Festivali'nde ilk 9'a kalan Nef Flats Levent 163, Autoban Mimarlık tarafından tasarlandı. Kanyon Alışveriş Merkezi'ne 950 metre mesafede konumlanan Nef Flats Levent 163'ün 2012 Temmuz'da tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Nef Flats Levent 163'te 59 metrekare alana sahip olan konutların fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. 16 bin lira peşinat ve 3 bin TL taksitle bu konutlara sahip olunabiliyor.

Projede yüzde 5 peşinat ödeniyor, yüzde 10 3 ay sonra, yüzde 10 6 ay sonra ve geri kalan yüzde 75'lik kısım...