25 / 04 / 2024

ANT Yapı konut projeleri 2017

ANT Yapı konut projeleri 2017

Ümraniye’ye ilk yatırımlarım 1999 yılında yaptıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ümraniye’de bugüne kadar yaklaşık 600 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 1500 konut yaptık. Yeni projelere de sıcak bakıyoruz” dedi.

ANT Yapı Skyview projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı, elit bir konut projesi şeklinde belirtilen Skyview’un temel atma törenini gerçekleştirdi. Skyview, Rusya’nın başkenti Moskova’da konumlanıyor.

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

Ant Yapı İngiltere'deki altıncı projesine başlıyor!

Ant Yapı, Londra'da lüks konut projesi Park Modern'in inşası için yüz milyon sterlin kontrat bedelli bir anlaşma imzaladı.

Buckingham Sarayı’nın yeni komşuları Ant Yapı’nın projesine taşınıyor!

Ant Yapı,  Londra’nın en prestijli bölgesinde gerçekleştirdiği lüks ve butik bir konut projesi olan Belgravia Gate’in teslimine başladı...

Ant Yapı İngiltere'deki beşinci projesine başlıyor!

Ant Yapı’nın İngiltere’deki merkez ofisi Ant Yapı UK, Eaton Place Konut Projesi’ni tamamladı. Firma, ülkedeki beşinci projesi olacak Apex House için imza atacak. 

Ant Yapı'dan İngiltere'ye 45 milyon Pound'luk yeni proje!

Ant Yapı, İngiltere’de yer alan projelerine bir yenisini daha ekledi. Şirket İngiltere'nin Maryleybone bölgesinde 45 milyon Pound değerindeki Harcourt House konut projesini 19 ayda teslim etmeyi planlıyor...

ANT Yapı Ümraniye'ye 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ümraniye’ye ilk yatırımlarım 1999 yılında yaptıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ümraniye’de bugüne kadar yaklaşık 600 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 1500 konut yaptık. Yeni projelere de sıcak bakıyoruz” dedi.

Ant Yapı'dan İngiltere'de 5 milyon poundluk yeni proje!

Ant Yapı, İngiltere’de yer alan projelerine bir yenisini daha ekledi. Londra’nın Belgravia semtinde konumlanan, 5 milyon pound değerindeki 20-22 Eaton Place Konut Projesini bu yılın Ağustos ayında teslim etmeyi planlıyor.

Ant Yapı Rusya'da 4 yeni proje daha tamamladı!

Ant Yapı, Rusya’da ikisi konut, biri terminal binası ve biri de iş merkezi olmak üzere toplam 334 bin metrekare büyüklüğünde dört yeni projeyi daha teslim etti. Ant Yapı hayata geçirdiği proje sayısını 80’e çıkardı.

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.

Ant Yapı'dan GYODER’in konut kampanyasına destek!

Ant Yapı, teslime hazır üç projesi ile GYODER’in"Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasına destek vermeye karar verdi.

Ant Yapı, Antteras'ta 2. etap başlıyor!

Beylerbeyi sırtlarından Boğaz manzarası sunuyor Ant Yapı, Antteras projesiyle Beylerbeyi sırtlarından Boğaz manzarası sunuyor. Projenin bir diğer özelliği ise Türkiye'de ilk defa verilen Yeşil Bina sertifikası, ÇEDBİK-Konut'a sahip olması.

ANT Yapı konut projeleri 2017 Haberi

ANT Yapı konut projeleri 2017

ANADOLU yakasının  gelişimi ile dikkat çeken ilçelerinden Ümraniye’de en fazla proje geliştiren şirketlerden biri de Ant Yapı. Bölgeyi 1999 yılında keşfettiklerini belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkam Mehmet Okay, son düzenlemeler ile Ataşehir’e bağlanan Güney Ataşehir bölgesindeki 240 konutluk Flora Evleri ile yola çıktıklarını ifade etti. Aynı bölgede 2002’de 140 konutluk 2004 yümda 60 konutluk projeler geliştirdiklerini belirten Okay, “Bu projeler hala çok gözde ve prim yapmaya devam ediyor” dedi.


YATIRIMCI KAZANDI

Bu bölgenin ardından yine bugün de Ümraniye bölgesinde merkezi konumda olan Saray Mahallesi’nin değerini keşfettiklerini belirten Mehmet Okay yatırımlarını ise şöyle anlattı; “İlk olarak 2007 yılında 440 konutluk Antrium Residence projesini tamamladık. Antrium Residence projesi, inşaat kalitesi ve mimarisi, geniş sosyal olanakları, gelişime çok müsait ve kolay erişilebilir konumuyla,...