24 / 04 / 2024

Ant yapı Mehmet Okay açıklamaları

Ant yapı Mehmet Okay açıklamaları

Londra'da Miami'ye çok önemli projelere imza atan Ant Yapı'nın patronu Mehmet Okay, 2020'nin gayrimenkulde ezberleri bozan bir yıl olduğunu dile getirdi. 

ANT Yapı'dan İstanbul ve Bodrum'a yatırım atağı!

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Ant Yapı, PROestate Fuarı'ndaydı!

Moskova’da Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Forumu gerçekleştirildi. Goruma, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı Rusya Genel Koordinatörü Ertan Beyyaz ve Ant Yapı Rusya İdari İşler Müdürü Hayri Tokman katıldı.

Anthaven: Ant Yapı Bodrum projesinin adı belli oldu!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz sayısında "Aspat-Bodrum" başlıklı yazısında Bodrum projesinin adını ve satışa çıktığını açıkladı...

Ant Yapı yeni yatırımlara yelken açıyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Nisan sayısında "Bahar coşkusu" başlıklı yazısında yeni yatırımların müjdesini verdi. İşte Ant Yapı'nın bahar yatırımları...

ANT Yapı Ümraniye'ye 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ümraniye’ye ilk yatırımlarım 1999 yılında yaptıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ümraniye’de bugüne kadar yaklaşık 600 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 1500 konut yaptık. Yeni projelere de sıcak bakıyoruz” dedi.

Mehmet Okay'ın annesi Nebahat Okay vefat etti! Ant Yapı'nın acı günü!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay'ın annesi Nebahat Okay vefat etti. Nebahat Okay'ın cenazesi yarın öğle namazından sonra kaldırılacak.

ANT Yapı'dan yurt dışı atağı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Yurt dışında Rusya’da birçok proje ile faaliyetlerimize devam ederken değişim ihtiyacı gereği biraz daha batıya yöneldik" dedi. Okay, İngiltere-Londra ile Amerika-Miami-New York şehirlerinde mobilize olarak çok prestijli işlere başladıklarını açıkladı.

Ant Yapı gözünü Londra ve Miami'ye dikti!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay "Londra'da daha fazla taahhüt işiyle beraber proje geliştirmeyi hedefliyoruz. Amerika-Miami'de kurduğumuz şirket ile de taahhüt işlerine, bu yeni pazarda başlamak da bir başka yeni yıl hedefimiz" dedi.

Ant Yapı her koşulda yatırıma devam etti!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ İnsan ve Yaşam Dergisi'ndeki yazısında geçmişten bugüne Ant Yapı'yı anlattı. İşte Mehmet Okay'ın o yazısı..

Ant Yapı'nın 35 projesi devam ediyor!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay gayrimenkulün istikrarlı bir grafik sergilediğini, boşanma, göç ve nüfus artışı gibi etmenlerin de sektörde hareket yarattığını dile getirdi.

Ant Yapı bugüne kadar 4.5 milyar dolarlık proje gerçekleştirdi!

Ant Yapı, Rusya'da her şeye rağmen işlerini büyütüyor. Moskova'da üç yeni projesi var. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2016'da İstanbul'da yaşlı rezidansı ve Ümraniye'de yeni projeye başlayacaklarını söylüyor.

Ant Yapı, Rusya'da Avrupa'nın en büyük gökdelenini dikti!

Mehmet Okay, "Ant Yapı, küçük çaplı taşeronluk işleriyle girdiği Rusya pazarında, kriz dönemlerinde yaptığı projeler sayesinde bugün önemli bir konuma geldi." dedi.

Ant yapı Mehmet Okay açıklamaları Haberi

Ant yapı Mehmet Okay açıklamaları

Dünyanın en büyük müteahhitlerinin sıralandığı ENR listesinde ilk 100’e giren 9 Türk firmasından biri olan Ant Yapı, Miami’den New York’a Londra’dan Rusya’ya gayrimenkul piyasasının en parlak pazarlarında projeler hayata geçiriyor. Akşam Gazetesi'nden Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre; Ant Yapı'nın patronu Mehmet Okay söz konusu projeleri ve 2020 değerlendirmeleri hakkında değerlendirme yaptı. İşte Okay'ın o röportajı...

1.En son Sibirya’da havalimanı yapıyordunuz. Sonra Londra’da yeni bir iş aldığınızı duyduk. İnşaat sektöründe pandemi etkisi yok mu?

Dünyada inşaat sektöründe pandemi kaynaklı bir duraksama olmadı. Biz birkaç ay evvel Rusya’nın üçüncü büyük şehri Novosibirsk’te Tolmaçevo Havaalanı’nın inşaatına başladık. Halen Rusya’da 20-25 şantiyemiz var. Yılın son günlerinde de Londra’da lüks konut projesi Park Modern’in inşası için anlaşma imzaladık.

2.İngiltere, Amerika pazarlarında böyle büyük projeler almak zor mu?

Biz 2015’te...