29 / 03 / 2024

antakya kentsel dönüşüm son durum ne

antakya kentsel dönüşüm son durum ne

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu anlattı. Aylık basını bilgilendirme toplantısında konuşan Kimyeci, dönüşümde sona geldiklerini belirtti.

Hatay'daki rezerv alan ilanı yeni kentsel dönüşüm mekanizmasının provası olacak!

Yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında Antakya kent merkezi rezerv alan ilan edilmişti. Peki kentsel dönüşüm nasıl yürüyecek? 

Murat Kurum'dan Antakya'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antakya’nın Emek ve Aksaray mahallelerinde Toplu Konut İdaresi eliyle kentsel dönüşüm yapacaklarını belirttiler.

Antakya Emek dönüşüm projesi için yıkımlar devam edecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki yıkımlara devam ediyor.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor.

Antakya Aksaray dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşme imzalama işlemlerini sürdürüyor.

Antakya Aksaray Dönüşüm Projesi'nin sözleşmeleri imzalanıyor!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanmaya devam ediliyor.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Aksaray ve Emek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme imzalama işlemlerine devam ediyor.

Antakya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentte hayata geçirilen Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri sözleşme imzaladı.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Antakya'da, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sözleşmeler imzalanıyor.

Antakya kentsel dönüşüm projesinde anlaşma sağlandı!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme süreci tüm hızıyla devam ediyor.

İsmail Kimyeci'den kentsel dönüşüm bilgilendirmesi!

Hatay'ın merkez Antakya İlçe Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulundu. Kimyeci, vatandaşların evlerini ziyaret etti.

Antakya'da kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahibi Yeşiloğlu ailesi, Hatice Kertuş, Ali Akdağ, M. Celal Yıldız, Abdurrahman Albayrak ve Sabahattin Doğru ile kentsel dönüşüm projesi için ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

Antakya Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeleri imzalama devam ediyor.

antakya kentsel dönüşüm son durum ne Haberi

antakya kentsel dönüşüm son durum ne

ANTAKYA Belediye Başkanı İsmail Kimyeci aylık basını bilgilendirme toplantısında, kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen son noktayı açıkladı. Kimyeci, kentsel dönüşüm projesinin son aşamasında olduklarını ve ıslak imza dönemine geçtiklerini kaydederek, en yakın zamanda yeterli çoğunluğa ulaşıp inşaat çalışmalarına başlamayı beklediklerini kaydetti.


Kimyeci konuşmasında, "Kentsel dönüşümde son şekil verildi. Hak sahipleriyle imzalar atılmaya başladı. Sözleşmeler imzalanıyor. 60 bin metrekarelik alana sahip 35 hak sahibi onay verdi. Şuanda yüzde 20 yetkiye ulaştık yüzde 67'ye ulaşınca inşaat başlıyor. Büyük firmalara haber verildi. Müteahhitlerle görüşmeler yaptık" dedi.


KÜLTÜR VARLIKLARI BÖLGE KORUMA KURULU GELİYOR


Antakya'daki tarihi eserlerin yoğunluğu göz önüne alındığında, her bir inşaat ve çalışma için Adana Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü'ne gidip gelmeye dayanamadıklarını ve Başbakanlıktan Hatay'a müdürlük kurulması talebinde bulunduklarını aktaran Kimyeci çalışmalarla ilgili şunları...