20 / 04 / 2024

antalta Mevlana Kavşağı trafiğe kapanacak mı

antalta Mevlana Kavşağı trafiğe kapanacak mı

Mevlana Kavşağı inşaatı ile Antalya'nın ulaşım sorununu rahatlatacak projeleri anlatan Başkan Türel, karayolları ile de ortak kavşak projesi yaptıklarını bildirdi.

Şemsettin Ceyhan Eynerce Kavşağı’nı inceledi!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Gebze- İzmit arasında ulaşımı sağlayan D-100 karayolu üzerindeki Eynerce (doğu) Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

Gebze Topçular Kavşağı trafiğe açıldı!

Topçular Köprülü Kavşağı hizmete açıldı. Gebze Belediyesi tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen Topçular Köprülü kavşağında çalışmalar tamamlandı.

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı açıldı!

Kent içi ulaşımın önemli arterlerinden biri olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı hizmete girdi. Açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuşma yaptı.

Manisa Alaşehir'e yapılacak kavşağın ihale süreci tamamlandı!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde trafik yoğunluğun fazla olduğu Sarıkız Deresi ile Alaşehir Devlet Hastanesi arasında yapılacak olan kavşağın ihale süreci tamamlanarak, yer teslimi gerçekleştirildi. Kavşağın 2016 yılı içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 9 Ocak'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın önemli arterlerinden biri olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nı 9 Ocak Cumartesi günü törenle hizmete açacak. 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce tamamlandı.

Topçular Köprülü Kavşağı’nda sona gelindi!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen D-100 Topçular Köprülü Kavşağı’nın inşasında sona gelindi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor, proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

Balat Kavşağı kapandı, Mudanya Yolu felç oldu!

Bursa – Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.

antalta Mevlana Kavşağı trafiğe kapanacak mı Haberi

antalta Mevlana Kavşağı trafiğe kapanacak mı

Mevlana Kavşağı inşaatı ile Antalya'nın ulaşım sorununu rahatlatacak projeleri anlatan Başkan Türel, karayolları ile de ortak kavşak projesi yaptıklarını bildirdi.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın yeni kavşaklarıyla, yeni alt ve üst geçitleri ve raylı sistemleriyle ulaşım ağma kavuşacağını söyledi.  Mevlana Kavşağı'nın trafiğe kapatılarak 3 katlı kavşak inşaatının başlayacağını belirten Başkan Türel, Meydan-EXPO arası 18 kilometre Hafif Raylı Sistem'in ardından Varsak'tan başlayacak olan 3.  Etap Raylı sistem için de avan projesine başladıklarını bildirdi. 


Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle bir araya gelen Başkan Türel, 30 Mart seçimleri üzerinden bugüne geçen süreci değerlendirerek 2015 yılı hedeflerini anlattı. Başkan Türel'in kahvaltılı basın toplantısına partisinin yeni seçilen İl Başkanı Rıza Sümer, yerel yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet...