18 / 04 / 2024

antalya 2014 yatırımları

antalya 2014 yatırımları

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, kırsal kalkınmanın anahtarının göl su projeleri olduğunu belirterek, "Bir tarım şehri olan Antalya’da göl su projeleri ile zirai üretimi artırarak çiftçimize büyük kazanç sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Her üç yatırımdan biri Antalya'da!

AKTOB Araştırma Birimi verilerine göre Antalya, toplam yatırım bütçesinin yüzde 32'sini elinde bulunduruyor. Konaklama sektörü yılın 9 aylık döneminde 267 proje için 4 milyar liralık yatırım teşvik belgesi aldı.

Menderes Türel: Antalya'yı yeniden zirveye çıkaracağız!

Başkan Türel, “Antalya’da önceki dönemimizde yaptıklarımız ortada. Antalya büyük bir hızla zirveye çıkıyor iken birisi asansöre bindi, stop düğmesine bastı. 5 sene de 15 sene kaybettik" dedi

Menderes Türel: Antalya'yı zirveye çıkaracağız!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Antalya’da önceki dönemimizde yaptıklarımız ortada. Antalya büyük bir hızla zirveye çıkıyor iken birisi katta asansöre bindi, stop düğmesine bastı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden ilçelere 4 ayda 20 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akaydın yönetiminin Antalya’ya 1 yılda yapamadığı yatırımı 4 ayda ilçelere yaptı. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, ilçe ve köylere 20 milyon liralık yatırım yapıldığını açıkladı.

Mustafa Berberoğlu Antalya yatırımları hakkında bilgi verdi!

Mustafa Berberoğlu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu’nu (ALTİD) ziyaret etti. Aynı zamanda kendisi de turizmci olan Berberoğlu, devam eden ve yapılacak olan Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Antalya'nın yayla yolları asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile Antalya’nın batı ve doğu ilçelerinde birçok köyde asfaltlama çalışması yapıldı. Toros Dağları’nda ulaşımı kolaylaştırmak için belediye ekipleri seferber oldu...

Antalya Kaş ve Kumluca'da asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın bütün ilçe ve köylerinde başlattığı hizmet seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi ile ortak başlattığı çalışmayla Kumluca ve Kaş ilçelerinde asfalt çalışması yapıyor.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

DSİ Antalya'da 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı!

DSİ geçen iki yılda Antalya'ya son 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı. Yıllık yatırım projesi sayısı da 50'den 123'e çıktı.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Antalya, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kentte hayata geçirilen yatırımlar ile bir önceki yıla göre konut fiyatlarında en çok artış yaşanan şehir olduğunu söyledi.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

antalya 2014 yatırımları Haberi

antalya 2014 yatırımları


DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya ve 19 ilçede devam eden çalışmaları değerlendirdi.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, kırsal kalkınmanın anahtarının göl su projeleri olduğunu belirterek, "Bir tarım şehri olan Antalya’da göl su projeleri ile zirai üretimi artırarak çiftçimize büyük kazanç sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

2012 yılında “1000 Günde 1000 Gölet Kampanyası”nı başlatan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı’nın öncülüğünde Antalya’da sulanmadık toprak bırakmayarak toprakları daha verimli hale getirdiklerini söyledi. Hayata geçirdikleri göl su projeleri ile aynı zamanda istihdam imkanı sağlayarak köyden kente göçün önüne geçildiğini de sözlerine ekleyen Özgür, şunları kaydetti:

"İnşa ettiğimiz yeni tesis ve yürüttüğümüz çalışmalarla Antalya’ya, sulama, içme suyu ve taşkın koruma tesisleri kazandırmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda...