26 / 04 / 2024

antalya 2016 projeleri

antalya 2016 projeleri

Büyükşehir Belediyesi Antalya'nın bir ucundan diğer ucuna şehrin yıllardır hasretini çektiği hizmetleri kazandırırken diğer yandan da geleceğin Antalya'sını inşa ediyor.

Antalya yabacılara konut satışında 2. sırada!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, 2015 yılında yabancılara 6 bin 72 konut satışı yapıldığını, Antalya'nın yabacılara konut satışında 2. sırada yer aldığını bildirdi.

Antalya'daki dev projeler eleştirilmemeli!

Antalya İleri Gazetesi köşe yazarı olan Umut Özen bugünkü yazısında Antalya'daki projeleri, yatırımları ve hizmetleri değerlendirdi. Özen, Meydan-EXPO raylı sistem projesi inşaatının devam ettiğini belirtti.

Antalya'ya yatırım yapan kazanır!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Kuveyt'in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, yatırım görüşmeleri için Antalya'ya geldi.

Antalya Büyükşehir'in 2016 yılı performans programı açıklandı!

Başkan Türel’in ön sözünde “Önceki yılda olduğu gibi 2016 yılında da yeni yatırımlara, dünya ve ülke çapında ses getiren projelere imza atmayı hedefliyoruz” dediği Antalya Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Performans Programı açıklandı.

Menderes Türel'den Finike'ye adalet sarayı müjdesi!

Finike’yi ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yılardır beklenen Adalet Sarayının bir sene içinde ilçeye kazandırılacağını, modern bölge halinin ihalesinin 1 Aralık’ta yapılacağını söyledi.

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

İşte Antalya’nın mega projeleri!

Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega projenin inşa ediliyor. İşte Antalya’nın mega projeleri..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Antalya Kepez'deki gayrimenkulün 2016 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Şirket portföyünde yer alan Antalya İli Kepez İlçesinde bulunan parsellere ilişkin 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Antalya hızlı tren projeleri 2017'de tamamlanacak!

Antalya hızlı tren hayaline iki koldan koşuyor. Kenti Eskişehir ve Kayseri üzerinden hızlı tren ağına bağlayacak iki yatırımın etüt projeleri 2017’de tamamlanıyor.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

EXPO 2016 Antalya'da son durum!

EXPO 2016 Antalya’nın 6 aylık süresinin ekim ayında biteceğinin anımsatılması üzerine değerlendirmelerde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “EXPO’nun başına gelmeyen kalmadı. Darbe girişimi, Rusya krizi ve terör olayları hepsi etkiledi” dedi.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

antalya 2016 projeleri Haberi

antalya 2016 projeleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir yandan Antalya'nın bir ucundan diğer ucuna şehrin yıllardır hasretini çektiği hizmetleri kazandırırken diğer yandan da geleceğin Antalya'sını inşa ediyor. 


Antalya'da, her biri Türkiye'nin en önemli ve en büyük projeleri arasında yer alan yatırımların startı bir bir veriliyor. Uluslararası yatırımcıların, Dünya Bankası başta olmak üzere bir finans kuruluşunun yakından takip ettiği projeler şehre yepyeni bir görünüm kazandırdığı gibi on binlerce kişiye de istihdam sağlayacak. 


DÜNYA NIN EN GÜZEL SAHİLİ GELİYOR 

Konyaaltı Sahil Porjesi ile ünü tüm dünyaya yayılan Konyaaltı baştan inşa edilecek. STK'ların yön verdiği proje ile Konyaaltı, içinde sosyal alanlar, meydan, kültür merkezlerinin de yer alacağı yepyeni bir çehreyle misafirlerini ağırlayacak

H0LLYW00D ANTALYA'DA KURULUYOR

 Antalya'ya 5 bin dönüm arazi üzerine kurulacak film platosu ile dünya sinemasının yeni merkezi olacak. Dünyaca...