19 / 04 / 2024

antalya 2b sorunu

antalya 2b sorunu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada “Göçerler Mahallesi’ne tarihinde bu kadar hizmet asla yapılmamıştır. Bu bir rekor olarak kayıtlara girecektir” dedi.

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Antalya'da kiracılar ve mülk sahiplerinin kira sorunu büyüyor!

Antalya’da salgın sürecinde kapalı kalan restoran, kafe ve eğlence işletmeleri, kredi borçlarını krediyle öderken, icralık olanlarda arttı. AVM’lerde faaliyetteki restoran sahiplerinin, yüksek kira bedelleri sebebiyle ayrılmak istemelerine rağmen sözleşmeler sebebiyle ayrılamadığı belirtildi.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

Antalya Döşemealtı'na yeni devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

Antalya’nın en büyük sorunu çarpık kentleşme!

TÜİK, 2019 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını açıkladı. Antalya’nın nüfusu 2 milyon 511 bin 700 kişiye ulaştı. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı (İMO) Mustafa Balcı, Antalya’daki en büyük problemlerin ulaşım ve çarpık kentleşme olduğunu açıkladı.

Antalya'da imar sorunu çözülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Duraliler Mahallesi’ndeki imar sorununu çözmek için çalışmalara devam ediyor.

Antalya'da metruk ev sorunu bitecek!

Antalya Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıda metruk bina sorununa da değinildi.

Antalya Çalkaya’da tapu bayramı!

30 yıldır kangren haline gelen imar sorunu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından çözülen Antalya Çalkaya’da hissedarlarla beraber 35 bin vatandaş yeni tapuları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı törenle aldı.

antalya 2b sorunu Haberi

antalya 2b sorunu


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi'ndeki bahar şenliğine katıldı. Bahar şöleninde konuşan Başkan Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada  “8 yıllık belediye başkanlığımda hangi mahalleye gittiysem kimlere ne söz verdiysem o sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştım, çalışıyorum. Sizler yol verdiğimiz sürede de çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.


“2B’yi çözeceğiz dedik, çözdük”

Yaşanan 2B sorunlarıyla ilgili açıklama yapan Tütüncü, “2B’yi çözeceğimiz sözümüzü 2012’de yerine getirdik. 2B’yi çözdükten sonra tapulama işlemleri başladı. Daha evvel tapuları olanlar da 2B’den dolayı bina yapamıyorlardı. 2B problemi çözülünce tapulu alanlara da bina yapılabilir hale geldi. Göçerler’in kuzey bölgesinde Antalya’nın en güzel binaları yapılıyor. 2B’den tapusu alanlar da binalarını yapmaya başladılar.“...