27 / 04 / 2024

Antalya Altınova imar

Antalya Altınova imar

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Kepez-Altınova halkına müjdeli haberler verdi.  

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi, Altınova'nın 30 yıllık imar sorununu çözdü. Yeni planla bölge Antalya'nın parlayan yıldızı olacak. Tütüncü, Serik Caddesi'nin kuzeyindeki iş merkezlerinin olduğu 281 hektarlık alanın imar uygulaması çalışmasının sonuçlandığını müjdeledi.

İmar planlarındaki hata emlakçı ile ev almak isteyeni karşı karşıya getiriyor!  Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor!

Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı dönemlerde yapılan hata emlakçılar ve almak isteyenleri tapuda karşı karşıya getiriyor.

Pera Royal birinci etap lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Pera Yapı tarafından  Antalya, Altınova Mahallesi'nde yükselen Pera Royal lansmana özel fiyatlarla satışta. İşte detaylar...

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Kartal'da kuruldu.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Sur Yapı Antalya 'Altın Örümcek'ten ödül aldı!

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Antalya'da arazilerine imar izni verilmeyen arsa sahiplerinden protesto!

Antalya Konyaaltı'nda denize yakın 200 bin dönüm tapulu arsalarına imar izni alamayan bir grup arazi sahibi, sorumlu tuttukları Konyaaltı Belediyesini protesto etti

Antalya'da imar planı değiştirien araziye otel yapılacak iddiası!

İYİ Partili Bahşi, Antalya’daki arazinin imar planının bir anda değiştirildiğini belirtti ve “İptal kararı var, uymuyorlar” diye konuştu...

Antalya Duraliler Mahallesi imar planı bekliyor!

Antalya’nın hızla gelişen ve değişen mahalleleri arasında yer alan Duraliler imar planı bekliyor...

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Antalya Pir Sultan Abdal Cemevi'nin yüzde 70'i tamam!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova Orta Mahallesi'nde inşa edilen Antalya Pir Sultan Abdal Cemevi'nin yüzde 70'inin tamamlandığını açıkladı.

Kepez Cemevi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova Orta Mahallesi'de yapımı süren cemevini inceledi. Başkan Tütüncü, "İnşallah kısa bir sürede yapımını tamamlayarak, cemevini, Alevi hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız'' diye konuştu.

Antalya Altınova imar Haberi

Antalya Altınova imar

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Altınova’nın 30 yıllık imar planı ve mülkiyet sorunlarını tek tek çözüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Altınova’da tapularına kavuşan bölge halkının Nazım Planlamada yaşadığı sorun da tarih oluyor.

Mevcuttaki toptan ticari alanların imar planlarındaki durumu ile ilgili Başkan Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte Altınovalı hemşerileri ile Altınova Düden Camii bahçesinde buluşarak müjdeli haberi verdi.  İmar Planları ile ilgili uzun bir yargı süreci geçirdiklerini söyleyen Başkan Türel, “Bu nedenle yapmış olduğumuz imar planlarında doğal olarak ihtiyatlı davrandık. Yoksa birileri yine arı kovanına çomak sokup işi bozmak isteyecekti ki istediler. Hamdolsun aştık. Buralarda istediğimiz kalkınmayı yakalayabilmek için yeni adımlar atmamız lazım” diye konuştu.

Meclise geliyor

Altınova yolu açılalı 4 yıl...