25 / 04 / 2024

Antalya AMATEMin temeli 16 Ekimde atılacak

Antalya AMATEMin temeli 16 Ekimde atılacak

Antalya'nın Muratpaşa ve Kemer ilçelerinde ziyaretler ve toplantılar gerçekleştiren AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti hükümetleri döneminde Antalya ve Türkiye'ye çok büyük yatırımlar yapıldığını söyledi.

Antalya'da 355 kentsel dönüşüm konutunun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 355 konutun temelini attı.

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak!

İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak.İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılıyor.

Altınova Cemevi'nin temeli atıldı!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek Pir Sultan Abdal Cemevi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Antalya kültür merkezi inşaatı durduruldu!

Geçen şubat ayında temeli atılan Antalya'nın Serik ilçesindeki kültür merkezi inşaatı durduruldu. 

Antalya Yeşilköy'deki caminin temeli atıldı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Yeşilköy Mahallesi'nde inşa edilecek olan caminin temeli törenle atıldı.

Antalya Doğu Çevreyolu'nun 2'inci etabı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafiği rahatlatmak amacıyla temeli atılan Antalya Doğu Çevreyolu'nda sona gelindi. 2. etabı tamamlanan projede 3. etap çalışmaları devam ediyor.

Serik Kocayatak TOKİ projesinin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel turizm çalışanlarına verdiği konut sözünü tuttu. Serik Kocayatak’ta temeli atılan TOKİ konutlarının inşaatı başladı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Varsak-Zerdalilik 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin temeli Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Başkan Türel tarafından atıldı.

Sur Yapı Antalya projesinin temeli atıldı!

Sur Yapı'nın üstlendiği Antalya'daki Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Projedeki 1800 adet dairenin satışı tamamlandı...

Antalya'da 319 daireli kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Antalya Kepez ilçesine yeni bir vizyon kazandıracak olan, Yeni Emek Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümünün temeli atıldı.

Kınık Toptancı Hali'nin temeli bu yaz atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en büyük toptancı halinden bir tanesini Kınık’ta inşa ediyor. Kınık Toptancı Hali'nin temeli yaz aylarında atılacak.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Pazarcı Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Antalya AMATEMin temeli 16 Ekimde atılacak Haberi

Antalya AMATEMin temeli 16 Ekimde atılacak

Antalya'da Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi'nin önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Milletvekili Enç, başından beri takipçisi olduğu AMATEM'in 16 Ekim Cuma günü temelinin atılacağını ve yapımına başlanacağını müjdeledi. 


30 YATAKLI OLACAK 

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, "AMATEM'İN merkez binası ilk etapta, bin 750 metrekarelik alana 30 yataklı olarak planlandı. İlerde ihtiyaç duyulması halinde yatak kapasitesi arttırılabilecek. 18 erkek, 6 kadın, 2 çocuk ve 4 arındırma yatağı olan merkezde madde bağımlısı gençlerimizin tedavisi ve eğitimleri uygulanacak. Madde bağımlılığından şikayetçi olan Antalyalı hemşehrilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.


Sabah...