20 / 04 / 2024

Antalya Arena inşaatı

Antalya Arena inşaatı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Antalya Selinus İnşaat işçi alacak 

İŞKUR, Antalya Selinus İnşaat'ın geçici olarak 6 işçi alacağını duyurdu. İlana göre son başvuru tarihi 29 Mayıs 2022 olacak.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Antalya'da inşaat iskelesi çöktü bir işçi yaşamını yitirdi!

Antalya Serik'te inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda bir işçi yaşamını yitirdi...

Antalya'da inşaat işçisi demir çubuğun üzerine düştü!

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesindeki Mimarlık Fakültesi inşaatında çalışan Hüseyin Alaycı, demir çubuğun üzerine düştü...

Antalya'da inşaat yasağının başlama tarihi ertelendi!

Antalya'ta her sene 15 Mayıs'ta başlayan inşaat yasağı bu sene 15 Haziran'a kadar uzatıldı. Sivil toplum örgütleri koronavirüs salgını döneminde inşaat yasağının ertelenmesine tepki gösterdi...

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Antalya'daki tramvay inşaatında 40 tonluk beton blok, vincin üzerine düştü!

Antalya'da tramvay inşaatında 40 tonluk beton blok, vincin üzerine düştü. Kazada yaralanan ya da ölen olmadı...

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Antalya Sedir Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşaatı durdurulan ASAT Spor Kompleksi'ni yeniden ihaleye çıkarak tamamlayacaklarını söyledi.

Antalya kültür merkezi inşaatı durduruldu!

Geçen şubat ayında temeli atılan Antalya'nın Serik ilçesindeki kültür merkezi inşaatı durduruldu. 

Antalya'da inşaat zamanı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'da yaz dönemindeki inşaat yasağını hatırlattı. Karaloğlu, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ilkbahar ve sonbahar dönemlerini bu açıdan iyi değerlendirmeleri gerektiği konusunda uyardı.

Antalya Arena inşaatı Haberi

Antalya Arena inşaatı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı, havalimanı araç girişi ve Antalya Arena Stadyumunda incelemelerde bulundu.


Vali Münir Karaloğlu, 3 gün önceki havalimanındaki bekleme ve yoğunluğu azaltmaya yönelik toplantının ardından çalışmaları yerinde görmek havalimanı tramvay hattında incelemelerde bulundu. Muratpaşa Cami durağından beraberindekilerle tramvaya binen Vali Karaloğlu, tramvayda vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi. Havalimanı tramvay istasyonundaki güvenlik tedbirleri ile havalimanı girişinde araçlar için arttırılan şerit sayısını da yerinde inceleyen Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumunda da incelemelerde...