29 / 03 / 2024

Antalya Arena son durum

Antalya Arena son durum

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı, havalimanı araç girişi ve Antalya Arena'da incelemelerde bulundu.

Antalya Arena'ya gecikme cezası!

Antalyaspor’un gelecek haftadan itibaren maçlarını oynayacağı yeni stadyumu, gecikme cezası ile karşı karşıya kaldı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Cem Oğuz konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya Arena 26 Ekim'de açılacak!

Antalyaspor'un 33 Bin kişilik yeni stadında çimlerin futbol oynamaya hazır olmaması nedeniyle suni güneşlendirme ve havalandırma sistemiyle güçlendirmesi yapılan zeminin 26 Ekim'deki Beşiktaş maçına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Antalya Arena ne zaman açılacak?

ANTALYASPOR Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Statta resmi devir işlemlerinin tamamlanmasından sonra stadın açılması için Futbol Federasyonu'na başvurulacak.

Antalya Arena'da ilk denemeler yapıldı!

Dünyada kendi enerjisini üreten en büyük stat olacak olan Antalya Arena'da ilk denemeler yapıldı. Silindirik biçimli stadın 10 bin 200 metrekarelik çatısında 5 bin 400 adet güneş paneli ve 60 adet inverter ünitesi kuruldu.

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Antalya'nın 4 ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Antalya'da yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası Muratpaşa, Kepez, Serik ve Aksu ilçelerinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. 

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

TOKİ Antalya projesinde son dakika! Ucuz konut bekleyen Antalyalılar dikkat! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Sur Yapı Antalya Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışta!

Sur Yapı Antalya projesi kapsamında inşa edine Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışa çıkarıldı. Fiyatların 327 bin TL'den başladığı son etapta 0,69 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor...

Antalya’da son bir yılda 9 bin 796 riskli bina yıkıldı!

Akdeniz bölgesinde yaşanan küçük ölçekli depremler akıllara riskli binaları getirdi. Antalya’da son bir yılda riskli ilan edilen 9 bin 796 binanın ‘Kentsel Dönüşüm Kapsamı’nda yıkımı gerçekleşti.

Antalya'da son 1 yılda 15 bina yıkıldı!

Antalya'da madde bağımlılarının kullandığı metruk yapılar yıkılıyor. Son 1 yılda 15 bina yıkıldı, 12 bina kullanılmaması için tuğla ile örüldü, 10 binanın yıkılması amacıyla ise belediyeye haber verildi.

Antalya’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 18.67 değer kazandı!

Antalya’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 18.67 oranında değer kazandı.  Şehir genelinde ortalama konut fiyatı 264 bin 480 TL olarak belirlendi.

Antalya’da 6 yılda 9 bin 650 bin bina yıkıldı!

Antalya’da son 6 yılda riskli olduğu belirlenen 9 bin 650 bin binanın yıkımı gerçekleşti. Yıkımı tamamlanan binaların 7 bin 305’i Kepez ilçesinde yer aldı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesinde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Etap Raylı Sistem çalışmalarının son sürat devam ettiğini müjdeledi.

EXPO 2016 Antalya'da son durum!

EXPO 2016 Antalya’nın 6 aylık süresinin ekim ayında biteceğinin anımsatılması üzerine değerlendirmelerde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “EXPO’nun başına gelmeyen kalmadı. Darbe girişimi, Rusya krizi ve terör olayları hepsi etkiledi” dedi.

Antalya Arena son durum Haberi

Antalya Arena son durum

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı, havalimanı araç girişi ve Antalya Arena'da incelemelerde bulundu.


Vali Münir Karaloğlu, havalimanındaki bekleme ve yoğunluğu azaltmaya yönelik toplantının ardından çalışmaları yerinde görmek üzere Meydan- Havalimanı tramvay hattında incelemelerde bulundu. Muratpaşa durağında, beraberindekilerle tramvaya binen Vali Karaloğlu, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinleyerek havalimanına ulaştı. Tramvay istasyonundaki güvenlik tedbirleri ve havalimanı girişinde araçlar için arttırılan şerit sayısını da yerinde inceleyen Vali Karaloğlu, emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Karaloğlu, Antalya Arena'da da incelemelerde...