28 / 03 / 2024

Antalya Arsa Satışı

Antalya Arsa Satışı

Antalya Elmalı Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Elmalı ilçesi, Gündoğan, Yakaçiftlik ve Yenimahalle mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İştee ayrıntılar...

Antalya Kumluca'da 7 arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent Mahallesi'nde yer alan 7 arsa satılıyor. Arsaların fiyatları belli oldu. İşte detaylar...

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da 2 arsa satıyor: 81.5 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı ilçesi Yağca ve Düzlerçamı Mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı toplam 81 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Başkasına ait arsayı internet üzerinden satışa çıkardı! 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde başkasına ait arsayı internet üzerinde satışa çıkaran C.G hakkında birçok kişiyi dolandırdığı öne sürerek dava açıldı. 

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez ilçesi, Kütükçü mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 825 bin TL olarak belirlendi. 

Antalya'da 3.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Side Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 654 bin 660 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antalya'daki 40.5 milyon TL'lik arazi pazarlık usulüyle satılacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından 40 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarılan arazinin ihalesine katılım gerçekleşmedi. Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Erbaş, arazinin pazarlık usulü ile satılacağını açıkladı.

Antalya'da 25 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli Muratpaşa İlçesi Kılınçarslan Mahallesi Kandiller Çıkmazı'nda yer alan arsa 25 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi 11 gayrimenkulü satışa çıkarıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Elmalı, Manavgat ve Serik ilçelerinde yer alan 11 adet taşınmazını Şubat ayı içerisinde ihaleye çıkarıyor.

Antalya'da 7 milyonluk arsa dolandırıcılığı iddiası!

Antalya'da 7 milyon değerindeki arsaları dolandırıcılar tarafından sahte evraklarla satılan Mustafa Taşkın, şüphelilerin belirlenmesine rağmen 1.5 yıldır arsalarını geri alamadıklarını aktardı. 

Antalya'da 2B satışlarında yüzde 60'a ulaşıldı!

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Hidayet Mat, 2B arazilerinin satış ve iadesiyle ilgili 6292 sayılı Kanun'un 26 Nisan 2012'de yürürlüğe girdiğini, bu tarihten itibaren başvuruların alınmaya başlandığını ve 82 bin civarında başvuru geldiğini anlattı...

Antalya İl Özel İdaresi, Muratpaşa'da 573 bin TL'den arsa satıyor!

Antalya İl Özel İdaresi, Muratpaşa İlçesi'ndeki 833 metrekare arsayı 573 bin 104 TL'den satışa çıkardı. Satış, 21 Haziran 2012 Perşembe günü saat 10:30'da yapılacak

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Antalya'da satılık 7 arsa! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Antalya'da yer alan 7 arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

İstanbul ve Antalya'da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Antalya'da 3 arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mevikent Mahallesi'nde yer alan 3 arsa satılıyor. İşte Antalya Kumluca'daki arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

Antalya Kumluca'da 7 arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent Mahallesi'nde yer alan 7 arsa satılıyor. Arsaların fiyatları belli oldu. İşte detaylar...

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

Fenerbahçe Kulübü Antalya’da 20 dönüm arsa satın aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Kayseri, Düzce ve Edirne’den sonra Antalya’dan 20 dönüm arsa satın aldı. Arazi üzerine “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Fenerbahçe evleri ve sosyal tesisler inşa edilecek

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 25 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Merkez Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa satış ihalesi 2. oturumu 18 Mart'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2.Oturum tarihini yayınladı.

Şile-Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı!

Şile - Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı. Şile Belediyesi 'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor.

Arsa satışında gelir vergisi 2015!

Arazi, arsa, bina, maden suları, memba suları, madenler ve gayrimenkul olarak tescil edilen hakların elden çıkarılması durumunda elde edilen değer artış kazancı için vergi ödeniyor. İşte arsa satışında gelir vergisi 2015...

Antalya Arsa Satışı Haberi

Antalya Arsa Satışı

Antalya Elmalı Milli Emlak Şefliği tarafından, Antalya ili, Elmalı ilçesi, Gündoğan, Yakaçiftlik ve Yenimahalle mahallelerinde yer alan 18 adet arsa satışa sunuluyor.

Gayrimenkullerin satış ihalesi açık teklif usulüyle 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:00'da gerçekleştirilecek. 

Peki Antalya Elmalı'da satışa sunulan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte Antalya Elmalı Milli emlak Şefliği tarafından satışı yapılacak arsalarla ilgili merak edilenler...

Antalya Elmalı Milli emlak Şefliği tarafından satışa sunulan arsaların büyüklükleri 210 metrekare ile 1.035 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Antalya Elmalı'da satışı yapılacak arsaların fiyatları 66 bin TL'den başlıyor, 120 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Antalya Elmalı'dak arsaların tümü konut alanı imarına sahip. Arsaların satışında 8 taksit imkanı sunuluyor. Aynı zamanda arsalar 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf tutuluyor.

İşte Antalya Elmalı Milli emlak...