28 / 03 / 2024

Antalya Batı Çevre Yolu son durum

Antalya Batı Çevre Yolu son durum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı’nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Antalya Batı Çevre Yolu 5 Haziran'da açılacak!

Lütfi Elvan, Batı Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu. 14 km’lik 120 milyon TL yatırım bedelli çevre yolunu 5 Haziran Cuma gününde 6 km’lik kısmını açacaklarını söyledi.

Antalya Batı çevre yolu açılıyor!

AK Parti Milletvekili adayı Elvan, Batı Çevre Yolu’nun Haziran ayında hizmete açılacağını söyledi. 125 milyon liraya mal olacak dev yatırım için yüzlerce işçi ve dev bir iş makinesi filosu gece gündüz çalışıyor.

Antalya Batı Çevre Yolu'nun 6 kilometresi açılışa hazır!

Batı Çevre Yolunda incelmelerde bulunan Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, ilk etapta yolun 6 kilometrelik kısmını, 3-4 ay sonra da 8 kilometrelik kısmını hizmete açacaklarını ifade etti.

Antalya'da 4.2 şiddetinde deprem oldu! AFAD açıkladı: SON DAKİKA!

Antalya ve çevre illerde hissedilen büyük bir deprem oldu. AFAD söz konusu depremin şiddetini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Antalya'da 10 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Emlak Müdürlüğü Antalya'da yer alan 39 adet gayrimenkulü 10 milyon 30 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Antalya'da kaçak yapılara geçit yok!

Antalya'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, uydudan bakılıp yapı kayıt belgeleri incelenen ve sıkı saha denetimleriyle tespit edilen kaçak yapılardan 2 bin 100 tanesi yıkıldı.

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya Kuzey Çevre Yolu 45 dakika zaman avantajı sağlayacak!

Kuzey Çevre Yolu'nun kente gelen turistlere ve sürücülere 45 dakikalık zaman avantajı sağlayacak. Proje tamamlandığında yol 15 kilometre kısalmış olacak, 45 dakikalık da zaman avantajı sağlayacak.

Antalya'da Batı Çevre Yolu 11 Şubat'ta açılacak!

Antalya'da Batı Çevre Yolu açılıyor. Şehir içi trafiği büyük oranda rahatlatması beklenen yolun tamamlanan ikinci kısmı da 11 Şubat'ta hizmete açılacak.

Antalya yeni çevre yoluna kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın dört bir yanında devam eden yatırım projelerini incelemeye devam ediyor. Başkan Türel, Kepez İlçesi’nde devam eden katlı kavşak, yol ve altyapı çalışmaları hakkında bilgi alarak, esnafı ziyaret etti.

Batı Antalya Havalimanı, Kaş'ın havalimanı özlemini bitirecek!

Her yıl milyonlarca turisti misafir eden Antalya'ya yapılması planlanan Batı Antalya Havalimanı, Türkiye'nin turizm merkezlerinden Kaş ilçesinin 25 yıllık özlemini sona erdirecek

Antalya Büyükşehir, Muratpaşa'da çevre düzenlemesi yaptıracak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Muratpaşa Bahçelievler'de bulunan bazı alanlarda işletme hak bedeli karşılığı çevre düzenlemesi yaptıracak. Gayrimenkulün yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Kaş Çevre Düzeni Planı durduruldu!

Kaş’ı yapılaşmaya açacak yeni Çevre Düzeni Planı Antalya 4. İdare Mahkemesi’nin aldığı kararla iptal edildi. Şimdi Kaş’ın rotasını sürdürülebilir turizme çevirme zamanı.

Antalya Batı Çevre Yolu projesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Antalya Milletvekili Devrim Kök, Antalya Batı Çevre Yolu projesinin bitirilememesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kök, sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Antalya Batı Çevre Yolu son durum Haberi

Antalya Batı Çevre Yolu son durum


AK Parti Konyaaltı Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı ilçesindeki projelerini anlattı. Antalya’ya büyük bir zenginlik sağlayacak, katma değer katacak projelerinin önemli bir bölümünün Konyaaltı’nda olduğunu belirten Türel, şunları söyledi: “Bir de çıkmış diyorlar ki Menderes Türel oy almadığı yerlere hizmet etmedi. Çocuklar güler, önce bir Konyaaltı’na bakın. Konyaaltı’nda gerçekleştireceğimiz Boğaçayı projesi sadece Konyaaltı’nın değil, Antalya’nın çehresini değiştirecek. Diyorlar ki Boğaçay projesinin ne faydası var. Bu proje ile 10 bin kişi iş sahibi olacak. Oradan 10 bin kişi ekmek yiyecek. Görev dönemimizin sonuna kadar ilk etabını bitirmek için gayretle çalışıyoruz. Toplamında 1 katrilyonluk bir yatırımdan bahsediyoruz. Bu 1 katrilyonluk yatırım Antalyalı esnafın, Antalyalı tüccarın, Antalyalı iş adamlarının, gece kondu mahallesindeki marketin kasasına...