23 / 04 / 2024

antalya bb menderes tünel

antalya bb menderes tünel

Antalya Döşemealtı'nda hayırsever Halil Akyüz tarafından yapılan ve büyükşehir belediyesine hibe edilen 5 yıldız konforundaki huzurevi, Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla en kısa sürede açılacak.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada bir daha ki dönem Antalya’ya toplu ulaşımda yer altı metrosu geleceğini müjdeledi.

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Menderes Türel Antalya projelerini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel gelecek dönem için 359 proje hazırladıklarını söyledi.

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

Menderes Türel:Antalya’yı betonlaştırmayacağız!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı çevresiyle, yeşiliyle, tarihiyle koruyarak geliştireceklerini belirterek, Antalya’yı betonlaştırmayacaklarını söyledi.

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Etap Raylı Sistem Projesini Antalya’ya kazandırmaya hazırlanırken, Konyaaltı ve Lara’yı birbirine bağlayacak olan metro çalışmalarının da 2019 yılı içerisinde başlayacağını söyledi.

Menderes Türel: Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırıyoruz!

ATSO Ödül Töreni’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırdıklarını söyledi.

Antalya Boğaçayı projesi ile değer kazanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Boğa Çayı Projesi ile Antalya'ya 40 kilometre yeni sahil kazandıracağız. İçinde yat limanlarından yaşam alanlarına kadar her şey olacak. Projeyi görenler 'Türkiye'nin ikinci çılgın projesi' diyecek''dedi.

Antalya'ya Türkiye'nin ilk spor koleji geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye'nin ilk spor kolejini Antalya'da açacaklarını bildirdi.

Antalya Doğu Garajı projesi halkın onayına sunuluyor!

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önemli projeleri halkın onayına sunmaya devam ediyor. Antalya’da ‘Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’ için pazar günü referanduma gidiliyor.

Menderes Türel: Antalya Boğaçayı Türkiye’nin çılgın projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel: '' Boğaçayı projemiz Türkiye’nin Kanal İstanbul’dan sonraki ikinci çılgın projesi. Projede büyük bir yat limanı, 40 kilometrelik yeni bir sahil oluşturulacak.'' dedi.

antalya bb menderes tünel Haberi

antalya bb menderes tünel

Antalya Döşemealtı'nda hayırsever Halil Akyüz tarafından yapılan ve büyükşehir belediyesine hibe edilen 5 yıldız konforundaki huzurevi, Türel'in talimatıyla en kısa sürede açılacak.

Antalya  Döşemealtı ilçesi Altınkale Mahallesi sınırlan içinde yaptırdığı milyonluk huzurevini mülkiyet sorunları nedeniyle 2 yıldır faaliyete geçiremeyen 82 yaşındaki hayırsever Halil Akyüz'e Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den müjde geldi. 


HUZUREVİNİ GEZDİ 


Açılışı yılan hikayesine dönen huzurevinde incelemelerde bulunan Başkan Türel, yaklaşık 3 milyon liraya mal edilen huzurevinin eksiklerinin giderilmesi ve açılışının bir an önce yapılması konusunda ilgili birimlere talimat verdiğini belirterek, "Hayırseverimiz emekleri karşılıksız kalmayacak. Burayı en kısa sürede hizmete açacağız" dedi. 


EKSİKLER GİDERİLECEK 


Huzurevi çevresi ve odalarını dolaştığı esnada hayırsever Akyüz'ü telefonla arayan Türel, "Böyle güzel bir hayır yaptığınız için size yürekten teşekkür ediyorum. İlk olarak mülkiyet sorunlarının giderilmesi için...