19 / 04 / 2024

Antalya belediyesinden ev hediyesi

Antalya belediyesinden ev hediyesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çadırda, barakada yaşayan, ya da evi yanan 118 aileye konteyner ev hediye etti. İçinde mutfak, banyo ve oda bulunan konteyner evlerle vatandaşın yüzü güldü. 

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Antalya'da 2 bin lira olan daire kiraları 20 bin lirayı gördü! Ev sahipleri ipin ucunu kaçırdı

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Antalya'daki kira fiyatlarını adeta uçurdu. Turizm kenti Antalya'da ev kiralarında 2 ay içinde rekor yükseliş kaydedildi. 2 ay öncesine kadar 2 bin liraya kiraya verilen daireler için şimdi 20 bin lira talep ediliyor.

İstanbul Üniversitesi Antalya'da 7 ev ve iş yeri satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 7 adet ev ve iş yerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'da ev kiraları uçtu!

Koronavirüs salgını sürecinde Antalya'nın bazı bölgelerinde yarı yarıya düşen konut kiraları, öğretimin başlamasıyla beraber astronomik seviyelere yükseldi.

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev görenleri şaşırtıyor...

Antalya'da 360 derece dönebilen ters ev inşa edildi!

Antalya'da orman parkında tamamen ters olarak yapılan ve kendi ekseninde dönebilen ev, yakında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Antalya’da konut ve arsa fiyatları yatırımcıları şaşırttı!

Antalya’da hızla artan konut ve arsa fiyatları, uygun kredi fırsatından yararlanıp ev ve arsa almak isteyenleri şaşırttı. Antalya Emlakçılar Odası Başkanı Şeref Sağlam, “Fiyatlar bir anda 2 kat arttı” diye konuştu.

Antalya'da doktor çifte 'evi boşaltın' diyen ev sahibine tepki!

Virüs, insandan önce insanlığı bitirdi. Ev sahibi Hasan Çiftçi, salgınla mücadele etmek için canlarını ortaya koyan doktor çifte, 17 Mart’ta ihtarname çekti. “Evimi 6 Haziran’a kadar boşaltın” dedi.

Rengi Antalya'da yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı!

30 farklı ülkeden konut alıcısı bulunan Rengi Antalya projesinde yüzde 50 peşinat ve 12 ay vade farksız taksit imkanıyla ev sahibi olunabiliyor.

Antalya Kundu'daki Ters Ev'e 2020'de yeni konsept!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev, 2020 yılı için konseptini değiştiriyor. Geçtiğimiz yıl 15 bin kişi tarafından ziyaret edilen aksiyon evi, 2-20 Mart tarihlerinde yenilenecek.

Antalya belediyesinden ev hediyesi Haberi

Antalya belediyesinden ev hediyesi

Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 2014'ten bu yana çadırda, barakada ya da elverişsiz evlerde yaşam mücadelesi veren 118 aile için daha sıcak bir yuva oluşturdu.

İçinde mutfak, banyo ve oda bulunan konteyner evlerle vatandaşın yüzünü güldüren ekipler, afetzedelerin de yardımına koştu. Kumluca, Finike, Demre, Kaş ve Elmalı'da yaşanan hortum, sel, orman yangınları nedeniyle evi hasar gören ve kullanılamaz hale gelen vatandaşlara da konteyner ev verildi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Gazipaşa ilçesinde yaşayan Arife ile Ali Yeter çifti, yağmur suyunu içine alan, neredeyse yıkılmak üzere olan bir evde zor şartlarda kaldıklarını ancak kendilerine hediye edilen konteyner evle rahat bir ortama kavuştuklarını söyledi. 

Finike ilçesinde sağlık sorunları nedeniyle çalışamayan, 70 yaşındaki annesi Hörü Erol ile derme çatma bir evde yaşayan Şükrü...