20 / 04 / 2024

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin yeniden belediye başkan adayı oldu. Peki, Menderes Türel kimdir? Menderes Türel, bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Antalya Kent Müzesi projesi yıkımları başladı!

ANTALYA'da sporun kalbinin attığı, birçok heyecana, hüzne, sevince sahne olan Atatürk Stadyumu, yerine yapılacak 'Kent Müzesi' kapsamında park olarak kente hizmet verecek.

Konyaaltı Boğaçayı Projesi tanıtıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 'Çılgın Proje' olarak adlandırdığı Boğaçayı Projesi'nin ayrıntılarını ilk kez STK'lar ve kamuoyu ile paylaştı

Menderes Türel: Ulaşım master planı için kapı kapı dolaşıyoruz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’da ulaşım esnafı ile bir araya geldi. Esnafa müjdeler veren Türel, “Önüne gelen C plaka alamayacak. Ulaşım master planını düzenlemek için kapı kapı dolaşıp anket yapıyoruz” dedi.

Menderes Türel'den Kumluca'daki 9 mahalleye müjde!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca'ya bağlı Beykonak Mahallesi muhtar evi açılış töreninde yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara götürdükleri hizmette muhtarların önemli rolü bulunduğunu söyledi.

Antalya Kepezaltı ve Santral'de metrekare fiyatı 3 bin TL olacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3 bin 100 hak sahibinin yer aldığı Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesiyle bölgede evlerin metrekaresinin en az 3 bin lira olacağını belirtti.

Varsak-Meltem 3. etap raylı sistem hattının temeli 2016'da atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çılgın proje Boğaçayı ile ilgili bütün STK ve kent dinamiklerinin projeye katkı koymasını beklediklerini söyledi.

Menderes Türel'den Antalyaspor'a kamp tesisi müjdesi!

Antalyaspor'a Avrupa'da bile eşine rastlanmayacak çağdaşlıkta bir tesis yaptıklarını söyleyen Türel, Alanyaspor için de kamp tesisini yapmak için harekete geçtiklerini söyledi.

Kundu-Belek arasına 16 kilometre yol yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel: "Antalya tarihinin en önemli projelerinden EXPO-Kundu arasına 12 kilometre, Kundu-Belek arasına ise 4,5 kilometre olmak üzere 16,5 kilometrelik yol yapılacak" dedi.

Antalya'da 150 TL taksitle ev fırsatı!

Turizm emekçilerini küçük taksitlerle ev sahibi yapacaklarını müjdeleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “En geç bir sene içinde konutların temellerini atarız” dedi.

Altınova'da tapu sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Altınova Sanayici İşadamları Derneği’nin (ALTINSİAD) düzenlediği toplantıda Altınovalı iş adamlarına bölgeye yapılan yatırımlar ve hizmetler konusunda bilgi verdi.

Menderes Türel Antalya Ulu Cami projesini tanıttı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya'nın en büyük camisi olmaya aday 42 dönüm üzerine konumlandırılacak Antalya Cami'nin projesini tanıttı. Camide aynı anda 30 bin kişi ibadet edebilecek.

Antalya Ulu Cami projesi tanıtıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Otogar karşısında eski Köy Hizmetleri alanına yapılacak 10 bin kişilik kapalı, 20 bin kişilik açık ibadet alanına sahip Antalya Ulu Cami Projesi’ni tanıttı.

Antalya'ya 1.500 konut geliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik’e 2 yılda 98 milyon liralık alt yapı yatırımı yapacaklarını, turizm emekçilerini kira öder gibi ev sahibi yapacak 1500 konutluk projenin planlamasını yaptıklarını söyledi.

Menderes Türel: 19 kavşağın 11'i 1 yıl içinde tamamlanacak!

Yolun 25 milyon liraya mal olacağını, sadece yatırımın 2013 yılındaki Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı toplam yatırım miktarına eşit olduğunu belirten Türel, “Nereden nereye geldik” dedi.

Antalya Büyükşehir'den 35.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kepez ilçesi, Küçütçü Mahallesi'nde yer alan arsayı 35 milyon 280 bin TL'ye satıyor...

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez ilçesi, Kütükçü mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 825 bin TL olarak belirlendi. 

Antalya Büyükşehir'den barakada yaşayan aileye yeni ev!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel, Antalya'da barakada yaşayan 6 kişilik aileye hayırsever vatandaş ve işadamları ile birlikte yardım eli uzatarak prefabrik ev yaptı. 

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Antalya Büyükşehir'den 63.7 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kepez ilçesinde bulunan 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 63 milyon 790 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Büyükşehir'den 35.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapı ve tesislerin inşaası ile alan düzenlemeleri yapılarak yapım-inşaat süresi de dahil olmak üzere 29 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediliyor..

Antalya Büyükşehir'den konteyner ev yardımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’a bağlı Aksaz Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Gümüş adlı vatandaşa konteyner ev hediye etti.

Antalya Büyükşehir'den Alanya'ya mahalle konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitimin taşımalı sisteme geçtiği kırsal mahallelerde yer alan atıl durumdaki eski köy okullarına tekrar hayat veriyor. 

Antalya Büyükşehir’den 5 yıldızlı bir sosyal tesis daha!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, her biri çekim merkezi haline gelen ve kent yaşamına hareket getiren sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Tuna seçildi. Mustafa Tuna, Sincan Belediye Başkanı olarak görev yapıyordu. 

Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Ak Partili Alinur Aktaş seçildi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Haberi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel

Menderes Türel 11 Temmuz 1964 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise tahsilini memleketinde tamamladıktan sonra İngiltere'ye giden Türel, gazetecilik eğitimi aldı. 

Memleketine döndükten sonra uzun süre gazeteci olarak çalıştı, mesleğindeki başarısından ötürü birçok ödüle layık görüldü. 

Çeşitli basın ve yayın kuruluşları tarafından birçok kez yılın gazetecisi olarak ödüllendirildi. 1987 senesinde Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından araştırma ve inceleme dalında Türkiye’nin en iyi gazetecisi seçildi.

1992'de henüz 28 yaşındayken Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Oda Meclisi üyeliğine seçildi. Daha sonra 21 Kasım 1987 ve 25 Kasım 1999 tarihleri arasında ATSO Yönetim Kurulu Başkan vekilliği görevini yürüttü.

9 Kasım 2001 tarihinde yapılan oda seçimlerinin ardından 14 Kasım 2001 tarihinde üstlendiği Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 22 Ocak...