24 / 04 / 2024

antalya çocuk köyü buz pisti inşaatı

antalya çocuk köyü buz pisti inşaatı

MURATPAŞA Belediyesi'nce Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekarelik alanda inşa edilen Çocuk Köyü'ndeki buz pateni pisti, down sendromlu çocukların eğitim ve rehabilitasyonlarına da evsahipliği yapacak.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Kemer'de 93 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kemer ilçesi, Tekirova Mahallesi'nde yer alan tatil köyünü 278 milyon 578 bin 131 TL'ye satıyor...

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanı'na kesin koruma kararı!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde bulunan Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Lara kıyı bandına SİT alanı kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Antalya Lara kıyı bandı ‘Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı’ olarak tescil edildi.

İzmir Kınık'a çocuk köyü inşa edilecek! 

İzmir Kınık'ta belediye tarafından yaptırılan çocuk köyünün yapımı devam ediyor. Çocuk köyü 20 bin 450 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 

Mehmet Özhaseki: Çocuk köyü projesi beni heyecanlandırıyor!

Canlı yayında soruları yanıtlayan Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, endisini en çok heyecanlandıran projenin “Çocukköy” olduğunu söyledi...

Antalya'da her mahalleye köy evi inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019’dan sonra her mahalleye bir köy evi yapacaklarını müjdeledi. 

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Manavgat Çenger Köyü'nde kiralık plaj!

Antalya Manavgat ilçesinin Çenger Köyü'nde bulunan 11 bin 400 metrekarelik bir alana sahip olan plaj için kiralık ilanı verdi...

antalya çocuk köyü buz pisti inşaatı Haberi

antalya çocuk köyü buz pisti inşaatı

MURATPAŞA Belediyesi'nce Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekarelik alanda inşa edilen Çocuk Köyü'ndeki buz pateni pisti, down sendromlu çocukların eğitim ve rehabilitasyonlarına da evsahipliği yapacak.


Çocukların yaratıcılıkları ve gelişimlerine destek olacak, sosyalleşmelerine olanak tanıyacak, jetonlu, elektronik oyunların olmadığı Muratpaşa Belediyesi Çocuk Köyü'nde buz pisti de yer alıyor. Muratpaşa Belediyesi ve Falez AŞ işbirliğiyle Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekarelik alana inşa edilen Çocuk Köyü 'Teneffüs Park' içinde planlanan 450 metrekarelik buz pisti, down sendromlu çocukların eğitimi ve rehabilitasyonuna da hizmet verecek. 


Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Falez AŞ Genel Müdürü İbrahim Güney ve buz pateni Türkiye Şampiyonu Mehmet Çevik'le birlikte buz pistinde incelemelerde bulundu. Pek çok buz pistinin koordinatörlüğünü yaptığını belirten Çevik, “Buz pistimiz, Antalya'da ilk olacak. Buz pateninin down sendromlu çocukların gelişiminde,...