10 / 05 / 2024

antalya da en çok konut satışı yapan yerler

antalya da en çok konut satışı yapan yerler

Gayrimenkul Borsası A.Ş tarafından hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre Antalya yatırımcısına en çok kazandıran il oldu...

Antalya'da konut yüzde 551 arttı! Ruslar ve Ukraynalılar'ın yeni durağı Mersin oldu!

Yabancıların ülkemizde en çok konut satın aldıkları bölgelerin başında gelen Antalya'da konut fiyatları uçtu. Yüzde 551 artan fiyatlar karşısında Ruslar ve Ukraynalılar, Mersin'e yönelmeye başladı. İşte detaylar...

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. 

Antalya'da en çok konut alan ülke vatandaşları belli oldu

Türkiye'de gayrimenkul almak isteyen yabancılar İstanbul'dan sonra en fazla Antalya'yı tercih ediyor. Yapılan araştırmalar neticesinde Antalya'dan en çok konut satın alan ülke vatandaşları belli oldu.

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

Antalya'da kira bedelleri 3 kat arttı! Yabancıların yeni gözdesi!

En gözde tatil beldesi Antalya'da emlak piyasası hareketlendi. Rus ve Ukraynalı vatandaşların en çok tercih ettiği tatil beldesinde konut satışları arttı. Şubat ayında Antalya'da satılan evlerin dörtte birini Ruslar ve Ukraynalılar aldı. İşte detaylar...

Antalya’da gayrimenkul fiyatları yüzde 60 arttı!

Türkiye’nin 5. büyük şehri ve en önemli turizm şehri olan Antalya’da gayrimenkul fiyatları yüzde 60 arttı...

Antalya'da en çok konut sigortası tercih edildi!

Generali Sigorta Antalya'nın sigorta tercihlerinin yer aldığı verileri yayınladı. Açıklanan verilere göre Antalyalılar en çok konut sigortasını tercih etti.

Antalya'da en çok tercih edilen sigorta DASK oldu!

Antalya'da en çok tercih edilen sigortacılık ürün ve hizmetleri yüzde 44.4 ile zorunlu deprem sigortası (DASK) oldu.

Jason Statham Antalya'da kurşun geçirmez villada kalıyor!

Antalya'da çekilen 'Five Eyes' filminde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, kaldığı otelde kameralara yakalandı. Ünlü aktör, Regnum Carya Otel’in en önemli villalarından biri olan Crown villada kalıyor. 

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Antalya’da 3 yılda 858 metruk bina yıkıldı!

Antalya’da suç yuvası haline dönen ve güvenlik riski oluşturduğu metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor. 2017 yılından bu yana yıkılan yapı sayısı 858’e ulaştı. En fazla yıkım ise 170 ile Kepez’de yapıldı. 

Antalya’da imar barışına 1 milyar 136 bin lira ödendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü verilerine göre Antalya'da imar barışı kapsamında 159 bin 731 belge düzenlendi. Uygulama kapsamında devletin kasasına en çok gelir kazandıran il Antalya oldu.

Antalya’da imar barışına 144 bin 514 başvuru geldi!

Antalya’da ‘imar barışı’ kapsamında 144 bin 514 yapı kayıt belgesi verildi. En fazla belge Manavgat'ta düzenlenirken, Manavgat'ı Kepez ve Alanya takip etti.

antalya da en çok konut satışı yapan yerler Haberi

antalya da en çok konut satışı yapan yerler

Gayrimenkul Borsası A.Ş tarafından hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre Antalya'da ortalama konut değerinin yüzde 20 yükseldiği belirtildi.

Sabah'ta yer alan habere göre;  5 Büyükşehir Değer Endeksi raporunda Antalya yatırımcısına en çok kazandıran il oldu.
Türkiye'de gayrimenkul fiyatları en çok artan ilçeler sıralamasında ilk 20'ye Antalya'dan 10 ilçe girdi.

DEĞERİ ARTTI

Gayrimenkul Borsası A.Ş tarafından hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre, 2019'da yatırımcısına en çok kazandıran ilin Antalya olduğu açıklandı. Yapılan araştırmaya göre Antalya'da ortalama konut değeri yüzde 20 yükselirken, Türkiye gelinde konut değeri en fazla artış gösteren ilçeler sıralamasında da Antalya'dan ilk 10 ilçe sıralamasında 5 ilçe, ilk 20 ilçe sıralamasında da 10 ilçe yer aldı.

İLK 10'DA 5 İLÇE

Yapılan araştırmada, yüzde 30 artış oranıyla Antalya'nın Gazipaşa ve Kemer ilçeleri, en çok...