28 / 03 / 2024

antalya Divan Talya

antalya Divan Talya

Antalya'da Mayıs ayında kapılarını kapatan Akdeniz'in ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya için Muratpaşa Belediyesi'nden 5 kat, 20.5 metre yüksekliğe kadar imar izni çıktı.

Divan Talya Oteli'nde son dakika gelişmesi: İnşaat ruhsatının iptali için dava açıldı! 

Divan Talya Oteli'nin yeniden inşası ve ve Konferans Merkezi'nin yenilenmesi projesi çerçevesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Antalya'da 5 yıldızlı oteller harabeye döndü!

Antalya'nın bir döneminin gözde otellerinden Divan Talya ve Ofo otelleri harabeye döndü.Hayalet yapıya dönen binalar bölge halkını tedirgin ediyor. 

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Divan Antalya Talya Otel için karar verildi!

Antalya’da, 1970’li yıllarda inşa edilen ve 1987’de yapılan son 2 katına yıkım kararı verilen Divan Antalya Talya Otel için yeni karar verildi. 

Türk çimento sektörü Antalya'da buluştu!

TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi bu yıl Antalya'da yapıldı. Seminerde Rusya, İtalya, Hindistan ve Türkiye temsilcileri sektörün geleceğini konuştu. 

Antalya Divan Talya Otel'e inşaat izni çıktı!

Muratpaşa Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. ANTALYA'nın ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya Otel, 5 kat olarak yeniden yapılabilecek.

Divan Antalya Talya Oteli faaliyetlerini durdurdu mu?

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Divan Antalya Talya Oteli'nin Faaliyetinin Durdurulması İle İlgili Bilgilendirme yayınladı.

Marmaris Altınyunus'tan Talya Oteli açıklaması! 22.02.2016

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler AŞ., Antalya'da bulunan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan gerekli izinlerin alınması ve hukuki süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Divan Talya Otel yeniden mi açılıyor?

Antalya'nın 40 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli olarak açılan Divan Talya, kapısına kilit vurduğu Mayıs 2013'ten bu yana kaderine terk edildi.

Talya Otel ile ilgili izin süreci devam ediyor!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., Antalya'da bulunan Talya Otel'in yeniden yapımı için gerekli izinlerle ilgili sürecin devam ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Marmaris Altınyunus'tan Talya Oteli açıklaması!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. Antalya'da bulunan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan gerekli izinleri beklediğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

antalya Divan Talya Haberi

antalya Divan Talya

Antalya'da Mayıs ayında kapılarını kapatan Akdeniz'in ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya için Muratpaşa Belediyesi'nden 5 kat, 20.5 metre yüksekliğe kadar imar izni çıktı. 

Grubun 7 kat ve 25.54 metre yükseklik talebi reddedilirken, CHP'li Belediye Meclisi Üyesi Figen Çalıkuşu, Divan Talya'nm 17,5 metre yükseklik hakkı bulunduğunu belirterek karara itiraz etti.


Muratpaşa Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısının ikinci oturumu yapıldı. Toplantıda, 15 Mayıs 2013'te kapılarını kapatan ve yeni otel için Muratpaşa ve Büyükşehir belediye meclislerinden onaylanacak imar planlarını bekleyen Divan Talya'nm durumu görüşüldü. Mecliste Divan Talya Otel'in imar planları komisyondan geldiği haliyle 5 kat ve 20.5 metre yüksekliğe imkan tanıyan şekliyle onaylandı. Karar oy çokluğuyla alındı. 

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Deniz Fırat Budak, Divan Talya grubunun, 7 kat yükseklikte ve 25.5 metreye kadar...