29 / 03 / 2024

antalya dokuma arazisi

antalya dokuma arazisi

Başkan Tütüncü, eski Dokuma Fabrikası’nın, Antalya’ya kazandırılmasını, Kepez Belediyesi Meclis üyelerinin şeref madalyası bir işi olarak nitelendirdi.

Hakan Tütüncü: Dokuma'yı halka iade ediyoruz!

Dokuma Fabrikası, 15 yıl aradan sonra Antalyalılarla 30 Aralık’ta kucaklaşıyor. Başkan Tütüncü, "Dokuma, azmimizle, iyi niyetimizle hiç kimsenin olmadı, hiç kimseye peşkeş çekilmedi ve Dokuma Antalyalıların oldu. " dedi.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

Antalya Serik'te 17.5 milyon TL'ye satılık tarım arazisi!

Serik 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Berendi Mahallesi'nde yer alan 10 adet tarım arazisini toplam 17 milyon 483 bin 736 TL'ye satıyor...

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nin imar değişikliği tepki yarattı!

Antalya Gazipaşa Belediyesi, yaptığı skandal imar değişikliği ile vatandaşın sahildeki arsalarını bir yatırımcının arazisi ile birleştirdi. Yaklaşık 1.7 milyar liralık gelir elde edildi...

Antalya Şehitler Müzesi 18 Mart 2020'de açılıyor!

Antalya'da eski Dokuma Fabrikası bölgesinde kurulan Antalya Şehitler Müzesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaatına 29 Mayıs'ta başlanan müze 18 Mart 2020'de açılacak.

Kepez Dokuma Fabrikası Cami hizmete açıldı!

Antalya Kepez Dokumapark'ta bulunan ve tarihe tanıklık etmiş Dokuma Fabrikası Cami hizmete açldı.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Jet Fadıl'ın Antalya’daki arsasına yine talip çıkmadı!

’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün Antalya Havalimanı yakınlarında bulunan 43 bin 404 metrekarelik arazisi 8 milyon 132 bin liraya satışa çıkarıldı. Ancak ihaleye katılım sağlanmadı.

Jet Fadıl'ın Antalya’daki arsası 8.1 milyon TL'ye icradan satışta!

Kamuoyunda ’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün Antalya Havalimanı yakınlarında bulunan 43 bin 404 metrekarelik arazisi Antalya 10. İcra Dairesi tarafından 8 milyon 132 bin lira başlangıç bedeliyle satışa çıkarıldı.

Antalya Karayolları arazisi çekim merkezi olacak!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 256 milyonluk alt yapı yatırımı yaparken, kent geneline yapılan yatırımın ise 764 milyon lira olduğunu söyledi. 

Kepez Dokuma arazisi müzeler kampüsü oluyor!

KEPEZ Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini, 5 ayrı müze ve bilim merkezi projeleriyle müzeler kampüsü haline getiriyor.

Antalya Dokuma'ya kimse dokunamayacak!

Başkan Tütüncü, eski Dokuma Fabrikası’nın, Antalya’ya kazandırılmasını, Kepez Belediyesi Meclis üyelerinin şeref madalyası bir işi olarak nitelendirdi.

Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi gün sayıyor!

Antalya Dokuma Fabrikası, bu kez bir oyuncak müzesine ev sahipliği yapacak. Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi, büyüklerin nostalji, küçüklerin eğlence merkezi oluyor.

antalya dokuma arazisi Haberi

antalya dokuma arazisi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası’nın yerleşkesinin ön kısmında 1,5 yıla yakın zamanda yaptıkları çalışmaları belediye meclis üyelerine yerinde anlattı. 


Dokuma ziyaretinde Ak Parti, MHP ve CHP meclis üyeleri yer aldı. Tütüncü, ziyarette meclis üyelerine eski kreş, idare ve fabrika binasında ve yerleşkede yapacakları 5 müze ile bilim merkezi projeleri hakkında bilgi verdi.


“Dokuma’ya kimse dokunamayacak”

Dokuma yerleşkesinin koruma imar planının, ilçe ve büyükşehir meclislerinde kabul edildiğini anımsatan Tütüncü, “Artık Dokuma’ya hiç kimse dokunamayacak. Tarihi eser kimliği kazanan Dokuma’nın binalarını da kimse yıkamayacak.” dedi.

Tütüncü, eski fabrika binasında, yapımından daha zahmetli ve ihale bedeli yaklaşık 5 milyon TL olan güçlendirme çalışması yaptıklarını kaydetti. Dokuma’nın, Antalya kazandırılmasını, Kepez Belediyesi meclis üyelerinin şeref madalyası bir işi olarak niteleyen Başkan Hakan Tütüncü, “Bir insan bir...