29 / 03 / 2024

Antalya Döşemealtı TOKİ raylı sistem

Antalya Döşemealtı TOKİ raylı sistem

Döşemealtı TOKİ konutları sakinleri ile buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019 sonrası hedeflerinin raylı sistemi TOKİ konutlarına kadar uzatmak olduğunu dile getirdi.

İzmir ve Antalya'da 36 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi verdi!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Antalya Döşemealtı Belediyesi 36 adet arsayı satışa sunuyor. Peki İzmir ve Antalya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Döşemealtı'nda 8 taksitle 8 arsa satılacak! Yazlık bölgede konut imarlı arsa arayanlar hemen bakın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 8 arsayı satışa çıkardı.

Döşemealtı Belediyesi'nden Antalya'da 3 taksitle imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 22 bin 450 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Antalya Döşemealtı'nda 250 milyon liraya arsa satılıyor! Yüzde 50 peşin ve 3 taksitle ticaret imarlı arsa!

Antalya ili Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Altınkale Mahallesi'nde yer alan 25 bin 128 metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da arsa ve arazi satacak!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'da konut imarlı arsa fırsatı! 

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı, Çıplaklı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

TOKİ Antalya Döşemealtı 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki TOKİ Antalya Döşemealtı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Döşemealtı 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Döşemealtı'nda arsa hissesi satılıyor! Fiyatı şok etti!

Antalya ili Döşemealtı Belediyesi, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yeşilbayır Mahallesi'nde yer alan arsa hissesini satıyor. İşte fiyatı ve büyüklüğü...

Antalya Döşemealtı TOKİ raylı sistem Haberi

Antalya Döşemealtı TOKİ raylı sistem

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı Çıplaklı’daki TOKİ konutlarında vatandaşlarla görüştü. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, hizmet ve projelerini vatandaşlara anlatan Türel, TOKİ sakinlerinin sorunlarını da dinledi. Seçim zamanlarında söz verip, sonra sözünü unutup giden siyasetçilerden olmadığını dile getiren Başkan Türel, “Biz söz verdiysek o sözün gereği yerine gelir. Size balkon sözü vermiştim. Bu probleminin çözülmesi hukuken kolay bir iş değildi. İzinlerini almak senelerimizi aldı. Bütün bu hukuki süreci tamamlayarak buranın ihalesini gerçekleştirdik” diye konuştu.

8 milyona mal olacak

Yapımına başlanan TOKİ konutlarına balkon projesinin yaklaşık 8 milyon liraya mal olacağını dile getiren Başkan Türel, “8 milyon deyip geçmeyin. Bir katlı kavşak maliyetidir. Sizler için helali hoş olsun. İkinci husus buradaki caminin terfi hattı sorununu da çözüyoruz. İhalesini...