19 / 04 / 2024

antalya dubai uçuşları

antalya dubai uçuşları

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'ndan (BAKA) yapılan açıklamaya göre, Dubai'den Antalya'ya direkt uçuşlar başladı. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Havayolu Şirketi Air Arabia, Dubai'den Antalya'ya ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Tatil yapmak isterken rezil olmayın! Dolandırıcılar masum gezginlerin peşinde!

Tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken, dünyanın dört bir yanında internet üzerinden cazip seyahat olanakları, uygun fiyatlı konaklama yerleri ve makul fiyatlı uçuşlar aranıyor. İşte dolandırıcılar da tam burada devreye giriyor. Hemen bakın.

Pegasus'tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro'ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus 16 Nisan’a kadar geçerli olan yurtdışı uçuşları adına bir kampanya duyurdu. Bu kampanyanın kapsamında vergiler dahil sadece bir Euro ya yurtdışı biletleri satılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Alkışlanacak fedakarlık! Deprem bölgesinden uçuşlar 100 TL’ye sabitlendi!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinin ardından ülkenin her tarafından bölgeye yardımlar adeta yağmur gibi yağarken, çok önemli bir destek de, Pegasus Hava Yolları’ndan geldi. Şirket, deprem bölgesinden uçuşlar için başlattığı kampanyayı duyurdu.

Ucuz havayolu şirketi Türkiye uçuşlarına başlıyor

Ylda 800 bin yolcu taşıyacak Macirastan merkezli ucuz havayolu şirketi Wizz Air, Türkiye uçuşlarına başlıyor. Şirket ilk etapta İngiltere, Macaristan ve Bulgaristan'dan direkt uçuşlar gerçekleştirecek.

14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Spor, klasik ve alternatif kıyafetler ile aksesuarlara eşsiz bir uyum sağlayan altın kolye uçlarının fiyatları araştırılıyor. Peki 14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi.

Çok ucuza uçak bileti almak isteyenler dikkat! AnadoluJet bir kampanya daha duyurdu! Sakın kaçırmayın

Türk Hava Yolları'nın markası AnadoluJet, 1 Eylül-31 Ekim 2023 tarihleri arasındaki tek yön direkt iç hat uçuşlarında 399 liradan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu duyurdu. Peki bu kampanyanın koşulları neler?

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 399 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları...

Türk Hava Yolları iç hat uçuşları için bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında iç hatlarda yapılacak uçuşlarda 399 liradan başlayan avantajlı bilet uygulaması başlatıldı.

AnadoluJet çılgın kampanyasını duyurdu! 399 TL'ye ucuz uçuş fırsatı!

Türk Hava Yolları'nın başarılı markası AnadoluJet, 26 Nisan ve 14 Haziran 2023 tarihleri arasında tüm iç hat uçuşlarında 399 TL'den başlayan fiyatlarla avantajlı biletleri satışa çıkardı.

THY'den iç hat uçuşlarında yüzde 20 indirim! 11 Nisan'a kadar biletlerinizi alın! 

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında, beraber seyahat edecek üç kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. İşte ayrıntılar...

antalya dubai uçuşları Haberi

antalya dubai uçuşları

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'ndan (BAKA) yapılan açıklamaya göre, Dubai'den Antalya'ya direkt uçuşla gelen ilk yolcu uçağı, Dubai'deki Sharjah Havalimanı'ndan 3 saat 15 dakikalık yolculuk sonunda Antalya Havalimanına iniş yaptı. 


Uçuş ekibi ile yolculardan oluşan 168 kişiyi, Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel ile diğer yetkililer, EXPO 2016'nın simge çiçeği şakayık ve karanfillerle karşıladı. 


Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde gerçekleştirilen törende konuşan Recep Yüksel, turizmde belli bir bölge veya ülkelere bağımlı olunmaması, pazar çeşitlendirilmesine gidilmesi gerektiğini kaydetti. 


Antalya-Körfez ülkeleri mesafesi 3.5 saate indi


Turizmin 12 aya yayılması için hedef kitle içerisinde Körfez ülkelerinin de bulunması gerektiğini ifade eden Yüksel, şöyle konuştu: 


"Air Arabia'nın Sharjah-Antalya uçak seferlerinde 168 kişilik uçakların tamamı dolu geliyor. Antalya olarak uçuş frekanslarımızın sayısı önümüzdeki dönem artarsa yılda 7 bin olan Körfez pazarı...