28 / 03 / 2024

Antalya Elmalı Özdemir Göleti son durum

Antalya Elmalı Özdemir Göleti son durum

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı Özdemir Göletinde ve Sulama inşaat alanlarının güzergâhında incelemede bulundu.

Antalya'da ticari imarlı arsa satılacak!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Yenimahalle'de yer alan 13 bin 209 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticari alan imarlı olarak belirtildi.

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya'da 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! 

Antalya Elmalı Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Elmalı ilçesi, Gündoğan, Yakaçiftlik ve Yenimahalle mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İştee ayrıntılar...

Antalya'da 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, tarla ve bahçe sahibi olma fırsatı!

Antalya ili, Elmalı, Kaş, Korkuteli, Serik, Manavgat ve Gazipaşa ilçelerinde yer alan arsa, tarla ve bahçeler 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Haluk Altunkaya'dan Antalya Elmalı’daki rezidans projesine tepki!

Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altunkaya, eski otogar alanına yapılmak istenen rezidans ve otopark projesiyle ilgili eleştiride bulundu. 

Antalya Elmalı Otogarı için geri sayım başladı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, Elmalı Otogarı açılışı öncesi çalışmaları denetledi. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Antalya Elmalı Belediyesi'nden 63.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Elmalı'da kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İşin bedeli 63 milyon 176 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Elmalı Özdemir Göleti son durum Haberi

Antalya Elmalı Özdemir Göleti son durum

Elmalı Özdemir Göleti’nin inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Bölge Müdürü Özgür, “Boru imalatlarının hızlı bir şekilde devam ettiğini müşahede ettik. Tamamlandığında bu bölgede ki 7 bin 980 dekar tarım alanını modern sistem ile sulayacak olan Elmalı Özdemir Göletimizde artık sona gelmiş bulunmaktayız. Gölet inşaatımızda fiziki olarak yüzde 97 gerçekleşme seviyesine ulaşmış bulunmaktayız. Elmalı Özdemir Göletimiz, kil çekirdekli kaya dolgu tipinde olup, toplam 1 milyon 50 bin m³ dolgu yapılacaktır. Gövde dolgusunda 1319 kotuna gelinmiş olup, 57 metresi tamamlanmıştır. Gölet inşaatımızın gövde sıyırma ve katof kazıları, 248 metre olan kondüvi yapısının imalatı, su alma yapısının imalatı ve dolusavak yapısının imalatı tamamlanmış olup, dolgu imalatı devam etmektedir. Sulama inşaat çalışmalarımızda ise yüzde 30’luk fiziki gerçekleşme sağlamış bulunmaktayız”...