20 / 04 / 2024

Antalya emlak teklifi

Antalya emlak teklifi

Yatırım için fırsat arayanlar, bu haber sizin için. Antalya'da 60 bin konut alıcı bekliyor.

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan Ankara ve Antalya'da arazi fırsatı! 86 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 86 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da yüzde 12 indirim fırsatı! 

Park Yaşam Antalya projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen projede fiyatlar 4 milyon 180 bin TL'den başlıyor. 

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Antalya'da emlak vergisi ve KDV'den muaf gayrimenkul satılacak!

Kumluca Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Antalya Kumluca'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya Finike'de 5 arsa satılacak! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Antalya Finike'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 8 taksitle 8 arsa satılacak! Yazlık bölgede konut imarlı arsa arayanlar hemen bakın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 8 arsayı satışa çıkardı.

Antalya emlak teklifi Haberi

Antalya emlak teklifi


Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Kemal Özgen, Antalya'da 50-60 bin civarında yapılıp da satılamayan konut bulunduğunu, bunların yerli müşteriye satılamaması halinde yabancılara satılmasının uygun olacağını bildirdi.


Özgen, ATSO Meclis toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Antalya'da özellikle 2005 yılı sonu ile 2006 yılı Haziran ayları arasında konut satışının arttığını ancak bu tarihten itibaren taleplerin durmasından kaynaklanan bir fazlanın ortaya çıktığını söyledi. Antalya'daki bu konutların yerli müşterilere satılamaması durumunda yabancılara satılabileceğinin altını çizen Özgen, şunları kaydetti: "Antalya'da 50-60 bin civarında yapılıp da, satılamayan konut var. 100 bin civarında olduğu da söyleniyor. İspanya'nın bugüne kadar bu tür konut satışından kazandığı para 600 milyar avrodur. İkinci konut sorunu, yabancıya satış yapılarak değerlendirilmelidir. Yabancılara konut satışı yüzde 100 ihracattır. Demiri, çeliği ülke...