25 / 04 / 2024

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı son durum

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı son durum

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı, 8 Haziran Perşembe günü açılıyor. Parkın içinde ayrıca Muratpaşa Belediyesi Nikah İşleri Müdürlüğü, nikah salonu da yer alıyor.

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Halk GYO Antalya Arsalar'ının 2023 yıl sonu değeri yaklaşık 600 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri belli oldu.

Halk GYO Antalya arsalarının değeri belli oldu!

Halk GYO Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Ermenek Mahallesi, 27943 ada 57; 58 ve 17 parsellerde kayıtlı arsaların değerleme raporunu yayınladı. İşte ayrıntılar...

Antalya Selinus İnşaat işçi alacak 

İŞKUR, Antalya Selinus İnşaat'ın geçici olarak 6 işçi alacağını duyurdu. İlana göre son başvuru tarihi 29 Mayıs 2022 olacak.

Torunlar GYO'nun Antalya Arsalar'ı değeri ne kadar?

Torunlar GYO, Antalya Arsalar'ın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Antalya Havalimanı ihalesinden 2,1 milyar avro gelir elde edilecek!

EMD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Antalya Havalimanı'nın ihalesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

DHMİ Antalya Havalimanı'ndaki terminalleri kiraya veriyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı'nın İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerinin İşletme Haklarını kiraya veriyor. İhalenin geçici teminat tutarı 40 milyon Euro olarak belirlendi. 

Çetin Osman Budak'tan Kaş'taki kaçak yapılara ilişkin açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin en önemli turizm  bölgelerinden biri olan Antalya Kaş'ın kaçak yapı sorununu TBMM gündemine taşıdı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı tarafından taticilerin gözde şehri Antalya'da hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde ön talep süreci başladı.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Sur Yapı Antalya 'Altın Örümcek'ten ödül aldı!

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı son durum Haberi

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı son durum


Muratpaşa Belediyesi'nin siyasetçi ve bilim adamı Erdal İnönü'nün adını yaşatacağı falez kıyı bandından 25 dönümlük alan boyunca uzanan Erdal İnönü Kent Parkı, 8 Haziran Perşembe günü açılıyor.


Antalya'da bir dönemin en büyük eğlencesi eski Dedeman Aquapark, Muratpaşa Belediyesi'nce herkesin kendine ilişkin bir şeyler bulabileceği yeni bir yaşam merkezi olarak düzenlendi. Aralık 2012'de yıkılmasının ardından uzun süre atıl durumda kalan 25 dönümlük park, proje aşamasından düzenleme çalışmalarında Muratpaşa Belediyesi'nin öz kaynak düzeni içinde tamamlandı.


Bilim adamı ve siyasetçi Erdal İnönü'nün adını taşıyacak park, misafirlerini atom çekirdeğinin merkezine yerleştirilmiş Erdal İnönü büstünün de yer aldığı anıtla karşılıyor. İçinde kuruluş çalışmaları Antalyalılar Derneği'nce sürdürülen Antalya Kent Tarihi daimi sergi alanının da bulunduğu parkta, ayrıca Muratpaşa Belediyesi Nikah İşleri Müdürlüğü, nikah salonu da yer alıyor....