20 / 04 / 2024

Antalya Ermenek arazisi

Antalya Ermenek arazisi

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Ermenek Mahallesi’nde hazine arazileri hakkında yapılması planlanan ihale gerginliği, belediye’den yapılan ev ve iş yerlerinin satışı yapılmayacağının açıklanmasının ardından sona erdi.

Halk GYO Antalya arsalarının değeri belli oldu!

Halk GYO Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Ermenek Mahallesi, 27943 ada 57; 58 ve 17 parsellerde kayıtlı arsaların değerleme raporunu yayınladı. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Antalya Muratpaşa'dan 200 milyon TL'ye arsa aldı!

Halk GYO, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ermenek Mahallesi Kütüklü Göl Mevkii 27943 ada 17-57-58 parsellerde yer alan gayrimenkulleri satın aldı. 

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

Antalya'daki arazilerde tapu savaşı!

Antalya'nın Ermenek, Kemerağzı ve Karaçallı mahallelerinde Osmanlı dönemi tapuları olduğundan bahseden bölge halkı, arazilerin kaçak yapılarla işgal edildiğini söyleyerek tepki gösterdi. 

Antalya Serik'te 17.5 milyon TL'ye satılık tarım arazisi!

Serik 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Berendi Mahallesi'nde yer alan 10 adet tarım arazisini toplam 17 milyon 483 bin 736 TL'ye satıyor...

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nin imar değişikliği tepki yarattı!

Antalya Gazipaşa Belediyesi, yaptığı skandal imar değişikliği ile vatandaşın sahildeki arsalarını bir yatırımcının arazisi ile birleştirdi. Yaklaşık 1.7 milyar liralık gelir elde edildi...

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Antalya Muratpaşa'da 986 mahalleli tapu sahibi oldu!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi'nde uzun zamandır süren tapu sorununun çözüldüğünü, 986 mahallelinin tapu sahibi olduğunu açıkladı.

Jet Fadıl'ın Antalya’daki arsasına yine talip çıkmadı!

’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün Antalya Havalimanı yakınlarında bulunan 43 bin 404 metrekarelik arazisi 8 milyon 132 bin liraya satışa çıkarıldı. Ancak ihaleye katılım sağlanmadı.

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

Antalya Konyaaltı'na metro müjdesi!

Antalya’da metro ile ulaşım dönemi başlayacağını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Liman’dan başlayıp Ermenek’e kadar uzanacak yer altı metrosu yapılacağının müjdesini verdi.

Jet Fadıl'ın Antalya’daki arsası 8.1 milyon TL'ye icradan satışta!

Kamuoyunda ’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün Antalya Havalimanı yakınlarında bulunan 43 bin 404 metrekarelik arazisi Antalya 10. İcra Dairesi tarafından 8 milyon 132 bin lira başlangıç bedeliyle satışa çıkarıldı.

Antalya Ermenek arazisi Haberi

Antalya Ermenek arazisi

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Ermenek Mahallesi’nde hazine arazileri hakkında yapılması planlanan ihale gerginliği, belediye’den yapılan ev ve iş yerlerinin satışı yapılmayacağı, ihalenin Mart 2016 tarihine ertelendiği şeklindeki açıklamanın ardından sona erdi. Kararı alkışlarla karşılayan belediye önündeki yaklaşık 250 kişilik grup, olaysız olarak dağıldı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi’nde bulunan ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planında konut alanı olarak ayrılan 618 metrekare yüz ölçümlü taşınmaz 339 bin 900.TL satış bedeli üzerinden, Ermenek Mahallesi’nde bulunan ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında konut alanı olarak ayrılan 540 metrekare yüz ölçümlü taşınmaz 270 bin TL satış bedeli üzerinden Antalya Defterdarlığı tarafından ihaleye çıkarılacağı haberi üzerine sabah erken saatlerde belediye binası önüne gelen yaklaşık 250 kişi, belediye önünde pankart ve döviz açarak ihaleyi...