19 / 04 / 2024

Antalya Eski Sanayi Sitesi

Antalya Eski Sanayi Sitesi

ESKİ Sanayi Sitesi'ni cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlayan Muratpaşa Belediyesi, yol ve otopark düzenlemelerine başladı. Esnafın işi ve ulaşımda olumsuzluklar yaşanmaması için çalışmalar pazar günleri yapılıyor.

Sivas Eski Sanayi'nin 2. etap konut ve ticaret alanları için kuralar çekildi: Çeyrek asırlık sorun çözüldü! 

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Aksaray'da inşaatı biten 1620 dükkan hak sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ tarafında şehir içinde kalmış eski sanayi sitelerini şehir dışına taşımak için inşa edilen 1620 dükkan hak sahiplerine teslim ediliyor. 

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin değerinde rekor artış!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Moskova'daki 7 eski sanayi sitesi alanında konut inşa edilecek!

İnşaatlar için boş arsa sıkıntısı yaşanan Moskova’da eski sanayi sitelerinin arazilerinde yeni projelere hayata geçiriliyor. Grayoronovo, Zyuzino, Kaşirskoye Şosse, Beskundikovo, Kuntsevo, Korovino ve Teplıy Stan isimli sanayi sitelerinde toplam 1,5 milyon metrekare büyüklükte yeni konut yapılacak.

Antalya Eski Sanayi Sitesi Haberi

Antalya Eski Sanayi Sitesi

Muratpaşa Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında otopark alanları asfaltla kaplanırken, yollar yenilenmeye başlandı. Esnafın işi ve ulaşımda olumsuzluklar yaşanmaması için çalışmalar pazar günleri yapılıyor. Bozulan yollardaki eski asfalt, freze makinesiyle kazınırken, yollar ve otopark alanları sıcak asfaltla kaplandı. Hafta sonu yapılan çalışmalar kapsamında; Sanayi Sitesi'nde bulunan Kamil Tabaklar Parkı içindeki otopark asfaltla kaplandı, 662 Sokak'taki bozulan asfalt kazındı. 


CAZİBE MERKEZİ OLACAK 

Sanayi Sitesi'nde yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Eski Sanayi Sitesi'ni, herkesin rahatlıkla gelip, güven içinde alışveriş yapabildiği bir cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için de çalışmalarımızı pazar günleri yapıyoruz. Yol ve kaldırımları yenileyip, otopark alanları oluşturuyoruz. Sanayi Camisi'nin etrafında da düzenleme yapıyoruz"...