26 / 04 / 2024

antalya evren mahallesinde satılık arsa

antalya evren mahallesinde satılık arsa

Antalya Defterdarlığının, Manavgat ve Elmalı ilçelerinde hazineye ait toplam 11 taşınmazı satışa sunacağı bildirildi.

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'da belediye 4 arsa satacak! Bu fırsat kaçmaz!

Kumluca Belediye Başkanlığı tarafından Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent mahallesinde yer alan 4 adet arsa ihale ile satılacak.

Antalya Demre Belediyesi'nden satılık 76 iş yeri!

Antalya Demre Belediyesi, Antalya ili, Demre ilçesi, Beymelek Mahallesinde yer alan 76 iş yerini satıyor...

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez ilçesi, Kütükçü mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 825 bin TL olarak belirlendi. 

ÖİB Antalya'daki gayrimenkulün  imar planı onayladı!

Antalya ili Kemer ilçesi Kemer mahallesinde yer alan 283 ada, 8 ve 9 parsellere ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

Kenan Evren’in köşkü kafeterya oldu!

Antalya Kurşunlu Şelalesi'nde 1980'li yıllarda Kenan Evren için, 7 küçük şelaleciğin olduğu alanda inşa edilen ve helikopter pisti yer alan iki katlı köşk kafeterya olarak kullanılıyor.

Antalya Büyükşehir'den 11 milyon TL'ye satılık 2 işyeri!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesi Çaybaşı mahallesinde yer alan 2 işyerini ihale ile satıyor. İhale 19 Eylül'de yapılacak..

Antalya Boğaçay özel proje alanı yapımı ihalesi 5 Nisan'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesi, Liman Mahallesinde bulunan 21523 ada 1, 2, 3 ve 4 parsel numaralı taşınmazlar üzerine İDARE tarafından onaylanacak Arsa satışı karşılığı Boğaçay Özel Proje Alanı Yapımı Projesine Uygun İnşaat ve düzenleme ihalesini 5 Nisan'da yapacak.

Antalya Büyükşehir'den Saliha Gedikli’ye konteyner ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’nin Karabucak Mahallesinde yaşayan ve bir yıl içinde önce babasını sonra annesini kaybeden 47 yaşındaki Saliha Gedikli’ye konteyner ev gönderdi.

Antalya Kepez'de dönüşüm hızlanacak!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Mayıs ayı meclis toplantısında aldığı kararla, Erenköy mahallesinde konut alanlarındaki kat sayısını arttırması, müteahhitler tarafından olumlu karşılandı.

Antalya Kemer'de kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya Kemer'deki Beldibi mahallesinde yıkım çalışmaları yapan belediye ekipleri, bugün de Kemer merkezde, Balık, Dinçer ve Tıraş ailelerinin ortak mülkiyet sahibi oldukları kaçak yapıyı yıkarak, imara uygun hale getirdiler.

Antalya Kumluca'da kaçak yapılaşmanın önüne geçildi!

Antalya'nın Kumluca Belediyesi Zabıta ve İmar Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, turistik Olimpos mevki ve Adrasan Mahallesinde yapılan denetimlerde kaçak olarak yapımları devam ettiği tespit edilen iki yapı mühürledi.

Gazipaşa Hastanesi'nin yerine Gençlik Merkezi yapılacak!

Antalya Cumhuriyet Mahallesinde bulunan eski Gazipaşa Devlet Hastanesi'nin yerine Gençlik Merkezi projesi yapılması planlanıyor. TOKİ devri yapılması planlanan eski hastanenin yerinin devrinden vazgeçildi.

antalya evren mahallesinde satılık arsa Haberi

antalya evren mahallesinde satılık arsa


Antalya Defterdarı Hidayet Mat, yaptığı yazılı açıklamada, atıl durumdaki hazine taşınmazlarının ekonomiye kazandırılması için belirli periyotlar dahilinde yaptıkları satış ihalelerine devam edildiğini ifade etti.


Mat, Manavgat İlçesinde Evren Mahallesi'nde bulunan 18 bin 184 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, 13 Eylül Perşembe günü 11 milyon YTL'den satışa sunulacağını bildirdi.


Arsanın Evrenseki Belediyesi mücavir alan sınırları içinde olduğunu belirten Mat, otellere yakın bir bölgedeki taşınmazın tamamının ticari alan olduğunu ve yüzde 30 emsal üzerinden 2 kata kadar inşaat yapılabileceğini vurguladı.


Mat, Elmalı İlçesindeki Karagöl ve Bayındır köyleri ile Yeni Mahalle ve Karyağdı mahallelerindeki 10 adet taşınmazın da 18 Eylül Salı günü ihale ile satışa sunulacağını belirtti.


Karyağdı Mahallesi ve Yeni Mahalle'de bulunan bin 889 metrekare yüzölçümlü taşınmazların imar planında konut alanı olarak ayrıldığını ifade eden Mat,...