19 / 04 / 2024

antalya expo 2016 kulesi yarışması ne zaman

antalya expo 2016 kulesi yarışması ne zaman

EXPO 2016 Antalya Genel Sekreteri Selami Gülay, Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman Aydın’ı ziyaret etti. Gülay, EXPO Kulesi yarışmasında işbirliği teklifinde bulunarak Mimarlar Odası’nın yarışma jürisinde yer almasını istedi...

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

EXPO 2016 düğün salonuna mı çevrildi?

Antalya Aksu'da 1 milyar 720 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen EXPO 2016’nın düğün salonuna çevrildiği iddia edildi.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Antalya'da Temmuz'da 4 bin 827 konut satıldı!

Antalya’da 2016 Temmuz ayında 3 bin 390 konut satılırken, 2017 Temmuz ayında yüzde 42,4 oranında artarak sayı 4 bin 827 konut satışa ulaştı.

Antalya EXPO alanına otel mi yapılacak?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya EXPO alanının turizme katkı sağlayacak biçimde değerlendirilebileceğini belirtti. Çelik, 'atıl' alana otel yapılabileceğini söyledi.

Antalya EXPO özelleştiriliyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilen EXPO 2016 Antalya alanı için Bakan Faruk Çelik, özelleştirilerek, turizme katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Antalya yabancı konut satışında birinci!

Antalya’da, 2016 yılı Ekim ayında yabancılara konut satışı, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 30’luk düşüşle 467 olarak gerçekleşti. Türkiye genelinde Ekim ayındaki toplam rakam bin 556 olurken, Antalya 467 satışla ilk sırada yer aldı. Antalya’yı 423 konut satışıyla İstanbul izledi.

Münir Karaloğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya Expo yanıtı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'de ilki düzenlenen EXPO 2016 Antalya'nın 1121 dekarlık alanına Acun Ilıcalı'nın talip olduğu yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Müsiad Expo 2016’nın altın sponsoru Fakir Hausgeräte oldu!

Elektrikli küçük ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MÜSİAD Expo’nun altın sponsorlarından oldu…

antalya expo 2016 kulesi yarışması ne zaman Haberi

antalya expo 2016 kulesi yarışması ne zaman


EXPO 2016 Antalya alanında yapımı öngörülen EXPO Kulesi Yarışması, Mimarlar Odası işbirliği ile yapılacak.


EXPO 2016 Antalya Genel Sekreteri Selami Gülay, Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman Aydın’ı ziyaret etti. EXPO Kulesi için Yönetim Kurulu’nun yarışma yapılması kararını anlatan Selami Gülay, yarışma hazırlığı için işbirliği teklifinde bulunarak Mimarlar Odası’nın yarışma jürisinde yer almasını istedi.


Mimarlar Odası Başkanı Osman Aydın ise oda olarak her durumda gelişmelerin içinde olmayı istediklerini belirterek, Kule Yarışması için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.


Ziyaret anısına Genel Sekreter Gülay, Aydın’a sembol çiçek şakayık hediye etti.


Akdeniz...