25 / 04 / 2024

Antalya EXPO fuarı

Antalya EXPO fuarı

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Antalya EXPO'ya katılım talepleri Eylül 2015'e kadar iletilecek!

EXPO için bugüne kadar yaklaşık 300 milyon lira harcama yapıldığı, bundan sonra da yaklaşık 1,2 milyar liralık daha harcama yapılması planlandığı açıklandı.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Sanayicilere 49 yıllığına bedelsiz arazi veriyoruz!

Metal Expo Fuarı'nın açılışına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, ''Çelikçilere 49 yıllığına bedelsiz yer vereceğiz ama hala arkadaşlardan destek alamıyoruz'' dedi.

Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına öncülük eden GABORAS A.Ş.'nin 17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtımı yapıldı. 

Tapu işlemlerinde devrim: Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtılan GABORAS A.Ş. Tapu işlemlerinde yeni bir dönemi müjdeledi. Mayıs'ta kurulan GABORAS A.Ş., Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına da öncülük ediyor

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Albayrak tarafından kuruldu. 

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Antalya EXPO fuarı Haberi

Antalya EXPO fuarı


Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı (City Expo), ANFAŞ EXPO Center'da kapılarını açtı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bu yıl 7.si düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı (City Expo)’da yerini aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un da katıldığı fuarda Büyükşehir’in vizyon projeleri katılımcılara tanıtılıyor. Başkan Uğur yer aldığı fuarda Büyükşehir Belediyesi standında konuklara projeler hakkında bilgiler verdi.

Ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, demirbaş tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, altyapı, temizlik, bakım, ses, ışık ekipmanları, yangın, iş sağlığı ve iş güvenliği sistemleri gibi ürünlerin tanıtıldığı fuara, Türkiye'den 850 belediye katılıyor.

Yurt içinden 150 firmanın stant açtığı fuarda, Kırgızistan, Bosna Hersek, Arnavutluk ve Kosova'dan belediyeler, Irak, Fas, Mısır'dan da heyetler yer...