26 / 04 / 2024

antalya expo

antalya expo

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya EXPO alanının turizme katkı sağlayacak biçimde değerlendirilebileceğini belirtti. Çelik, 'atıl' alana otel yapılabileceğini söyledi.

Antalya EXPO özelleştiriliyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilen EXPO 2016 Antalya alanı için Bakan Faruk Çelik, özelleştirilerek, turizme katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

Ankapark EXPO yolcusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 ay boyunca ziyaretçileri kabul edecek olan "Antalya EXPO 2016"ya katılıyor. Ankapark dinozorları ve oyuncaklarıyla, prestij projesi olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni temsil edecek.

Antalya'da hafif raylı sisteme 900 milyon liralık yatırım yapıldı!

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı ve 51 ülkenin katılım sözleşmesi imzaladığı EXPO 2016 Antalya kapsamında sadece hafif raylı sistem için yaklaşık 900 milyon liralık yatırım yapıldı

Antalya EXPO 2016'nın açılış tarihi ne zaman?

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, paralel devlet yapılanmasına ilişkin “Masum vatandaşların inancını sömürerek aldıkları paralar PKK’ya gidiyor. Türkiye’nin gizli bilgilerini bile PKK’ya veriyorlar.

Antalya dev Expo tesisine kavuşuyor!

Tüm dünyadan konuklarını ağırlamaya hazırlanan Expo 2016 Antalya organizasyonu kapsamında, Türkiye’nin ilk ve tek 5 bin kişilik oturma kapasitesine sahip kongre merkezi Antalya’da inşa ediliyor.

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı bugün açılıyor!

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı 410 firma ve 3 bin 500'ün üzerinde marka ile Antalya Expo Center'da bugün kapılarını açıyor.

Sebahattin Öztürk: Expo'yla birlikte Antalya marka kent olacak!

2016 yılında Antalya'da gerçekleştirilecek olan Expo'yla birlikte Antalya'nın marka kent olacağını söyleyen Vali Sebahattin Öztürk, "Expo, Antalya'nın ekonomik ve ticari hayatına katkı sağlayarak şehre gelen turist sayısını da arttıracaktır" dedi

EXPO 2016 Antalya'da temel atma töreni gerçekleştirildi!

"Çocuk ve Çiçek" temalı EXPO 2016 Antalya'nın evrensel botanik sergi alanına yapılacak sedde, sedde üstü yol, drenaj ve EXPO gölünün temeli atıldı. Temel atma törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Antalya'daki Tramvay Hattı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Meydan-Havalimanı-EXPO Tramvay Hattı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

EXPO 2016 düğün salonuna mı çevrildi?

Antalya Aksu'da 1 milyar 720 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen EXPO 2016’nın düğün salonuna çevrildiği iddia edildi.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı 4-7 Ekim'de!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Fuar 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Antalya EXPO alanına otel mi yapılacak?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya EXPO alanının turizme katkı sağlayacak biçimde değerlendirilebileceğini belirtti. Çelik, 'atıl' alana otel yapılabileceğini söyledi.

Antalya EXPO özelleştiriliyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilen EXPO 2016 Antalya alanı için Bakan Faruk Çelik, özelleştirilerek, turizme katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

antalya expo Haberi

antalya expo

Antalya'daki EXPO alanı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na devredildi. Antalya EXPO için oluşturulan alanın ne olacağı tartışmalarına Bakan Faruk Çelik'ten cevap geldi.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik,  EXPO'nun atıl alanına otel yapılabileceğini açıkladı. EXPO alanının özelleştirilerek turizme katkı sunması hedefleniyor. 


EXPO alanının bakımı, güvenliği ve alanda yapılacak etkinliklere ilişkin sorumlulukların bundan sonra bakanlıkta olduğunu söyleyen Çelik, şu açıklamalarda bulundu: "Ama bir taraftan da Özelleştirme Kurumu bünyesinde olduğu için müşteri durumuna göre her an özelleştirme kapsamında duracak. Son derece kıymetli bir alan. Bu alanın Antalya başta olmak üzere Türk turizmine hizmeti noktasında elimizden gayreti gösteriyoruz. Şu anda bazı değişiklikler yapılarak oranın turizme kullandırılmasını amaçlıyoruz. İhtiyaç duyulan noktalara müdahale ederek, harika tabiat alanının, halkın hizmetinde, turistlerin hizmetinde olmasını devam ettireceğiz. Kongre...