23 / 04 / 2024

Antalya havalimanı projesi

Antalya havalimanı projesi

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Antalya Havaalanı hangi bölgeye yapılacak?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Antalya'nın batısına yapılacak yeni havalimanı için teknik konuların yanı sıra tarihi doku, çevre, ormanlar ve tarım alanları dikkate alınarak Kaş-Demre arasında bir yer belirle

Antalya'ya üçüncü havalimanı yapılacak!

Antalya 'da batı ilçelerinin ortasında üçüncü bir havalimanı yapılması gündeme geldi. 3 'üncü Havalimanının Demre 'ye yapılması üzerinde duruluyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya Akseki projesi için start verdi. İşte proje detayları...

Antalya Havalimanı ihalesinden 2,1 milyar avro gelir elde edilecek!

EMD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Antalya Havalimanı'nın ihalesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

DHMİ Antalya Havalimanı'ndaki terminalleri kiraya veriyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı'nın İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerinin İşletme Haklarını kiraya veriyor. İhalenin geçici teminat tutarı 40 milyon Euro olarak belirlendi. 

Çukurova Havalimanı Projesi meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi TBMM gündeminde!

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi TBMM gündeminde!

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gökçel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya havalimanı projesi Haberi

Antalya havalimanı projesi

Turizm yatırımcıları Antalya'ya yatırım yapmak için Antalya’nın üçüncü havalimanı olacak Kaş-Demre arasındaki Batı Antalya Havalimanı’nın açılmasını bekliyor. Birçok turizmciye bölgede arsa tahsihi yapıldı. Turizmcilere göre 2021 yılının sonunda açılması planlanan havalimanı hem  şehir turizmini daha da harekelendirecek hem de Antalya’nın batısında yeni bir Belek doğmasını sağlayacak. 
 

HEDEF 16 MİLYON
 

Star Gazetesi'nden yer alan habere göre; Bölgede arsa tahsisi yapılan Belek’taki Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin, Demre bölgesinde özellikle inanç ve kültür turizmine yönelik iyi bir potansiyelin bulunduğunu söylüyor.Gezgin, bölgede kurulacak havalimanının bu destinasyona yönelik yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Gezgin “Demre için havalimanını bekliyoruz. Belek’teki Ruslar 5 saatte otobüsle Noel Baba’yı görmek için gidiyor” ifadesini kullandı. Gezgin, Demre’de kurulacak otellerin Belek’ten daha ucuz olacağını açıkladı. 

2019 yılının ilk...