19 / 04 / 2024

Antalya Hurma Çayır Mezarlığı

Antalya Hurma Çayır Mezarlığı

TSKB 'nin çalışanlarından Ozan Kara 'nın kardeşi olan Ahmet Kara vefat etti. Merhumun cenazesi 16 Ağustos Cumartesi günü Antalya Hurma Çayır Mezarlığı 'nda toprağa verildi.

Antalya yabancı yatırımcıya 747 konut satışıyla lider!

Konut satışları ocakta yüzde 17,8  düşüşle 80 bin 308 oldu. Yabancı yatırımcılara yapılan 747 konut satışı ile ilk sıra Antalya'nın oldu.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Migros'ta çay ürünlerine yüzde 20 indirim! İkişer beşer alıyorlar! Çaykur, Lipton, Filiz... 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market yılın son indirimlerini duyurdu. Kampanya kapsamında çay ürünleri yüzde 20'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi kuruldu!

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi Pendik'te Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi 23 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesi'nde yer alan arsayı 23 taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından veto edilen Beykoz Çayırı’nı millet bahçesine dönüştürecek olan imar planları kabul edildi.

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Beykoz'un en güzel mesire yerlerinden biri olan Çayır millet bahçesi oluyor. Proje  İBB Meclisi'nde oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Beykoz Çayırı'nın millet bahçesi yapılmasına veto!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı'nın, oyçokluğu ile Millet Bahçesi olmasına karar verilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kararı veto etti.

Beykoz Çayırı millet bahçesi oluyor!

Beykoz Ortaçeşme Mahallesi sınırlarında yer alan yaklaşık 96 bin metrekare büyüklüğündeki alana sahip tarihi Beykoz Çayırı'nın ‘Millet Bahçesi’ şeklinde düzenlenmesi amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İBB Meclisi gündemine getirildi. Teklif AKP ve MHP grubunun oyları ile onaylandı. 

Antalya'da ağır hasarlı binalar yıkılacak!

Antalya'da çıkan yangınlara yönelik açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da ağır hasarlı binaların yıkılacağını ve yenilerin inşa edileceğini dile getirdi.

Çayır ve mera alanlarının değişimi meclis gündeminde!

Çayır ve mera alanlarının büyüklükleri ve değişimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Hurma Çayır Mezarlığı Haberi

Antalya Hurma Çayır Mezarlığı

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Anonim Şirketi'nin çalışanlarından Ozan Kara'nın kardeşi Ahmet Kara vefat etti. Merhumun cenazesi 16 Ağustos'ta Antalya Hurma Çayır Mezarlığı'nda toprağa...