19 / 04 / 2024

Antalya İhtisas Fuarında 10 adet tel odası oluşturulacak

Antalya İhtisas Fuarında 10 adet tel odası oluşturulacak

Antalya’da 27’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda (Anfaş Hotel Equipment) 10 adet ‘Aşk’ temalı otel odası oluşturulacak.

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

Antalya'nın dev projeleri City Expo Fuarı'nda tanıtılacak!

Antalya’da bu yıl 16-18 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 6. Antalya City Expo - Antalya şehircilik ve teknoloji fuarında başta Büyükşehir Belediyesi’nin olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının Antalya için yapacağı dev projeleri tanıtılacak.

Porland, 27. Uluslararası Konaklama Fuarı'nda!

Porland, Antalya’da 13 Ocak’ta başlayan ve 16 Ocak’a kadar devam edecek olan Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarında yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.

Zeytinburnu Belediyesi, Antalya YAPEX Fuarı'na katıldı!

Tarihi Kentler Birliği’nin 14 yıldır düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Projelerini Özendirme Yarışması’nın ödül töreni, Antalya YAPEX Fuarı’nda yapıldı.

YAPEX Restorasyon Fuarı’nda 32 projeye ödül verildi!

Tarihi Kentler Birliği’nin 14 yıldır düzenlediği Özendirme Yarışması’nın ödül töreni, her yıl Antalya’da büyük bir ilgiyle izlenen YAPEX Restorasyon Fuarı’nda yapıldı. Fuarda 32 projeye ödül verildi.

Kütahya, Antalya Yapı Fuarı’na katıldı!

Saraçoğlu, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı için gittiği Antalya’da, Yapı Fuarı’nda stant açan Kütahyalı firmaları ziyaret etti. Saraçoğlu, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı için gittiği Antalya’da, Yapı Fuarı’nda stant açan Kütahyalı firmaları ziyaret e

Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda 10 adet otel oluşturulacak!

Antalya’da 27’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda (Anfaş Hotel Equipment) 10 adet ‘Aşk’ temalı otel odası oluşturulacak.

Samsun, Antalya Yapex Fuarı'nda ilgi gördü!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da bu yıl 23.’sü düzenlenen Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Münih Uluslararası Turizm Fuarı'nda Olimpos tanıtıldı!

Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı'nda 'F.RE.E' (Freizeit, Reisen, Erholung), bu yıl Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Olimpos tatil beldesinin tanıtımı da yer aldı.

Diyarbakır EMİT Fuarı'nda görücüye çıkacak!

Diyarbakır, turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan 18. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarında (EMlTT) görücüye çıkıyor.

Ardahan, EMITT Fuarı'nda ziyaretçi akınına uğradı!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) görücüye çıkan Ardahan, fuarın 2 ve 3’üncü günlerinde de ziyaretçi akınına uğradı. Ardahan standı, yerel ve ulusal televizyon kanalları tarafından da ilgiyle takip edildi...

Karaman, EMITT Fuarı'nda görücüye çıktı!

Karaman Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İstanbul Beylikdüzü Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen 18. EMITT-2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda açtığı stand ile Karaman'ı dünyaya tanıtıyor...

İşbir Yatak, yeni ürünlerini İSMOB Fuarı’nda tanıtıyor!

İşbir Yatak, 28 Ocak- 2 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) son teknolojiyle üretilmiş CoolFlow ve Eclipse Baza'larını yerli ve yabancı mobilya alıcısıyla buluşturuyor

Antalya İhtisas Fuarında 10 adet tel odası oluşturulacak Haberi

Antalya İhtisas Fuarında 10 adet tel odası oluşturulacak

Dünyanın dört bir yanından konaklama ve ağırlama sektörü temsilcilerinin buluşma noktası Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda ziyaretçilerin; katılımcılara ait ürün ve ekipmanları doğal çevrelerinde görerek tanımaları için; otel ortamı yaratılacak. “Hotel Design Show” adıyla hayata geçirilecek yepyeni projede Otel yatırımcıları, turizm mimarları ve malzeme üreticileri projeye hep birlikte hazırlanarak Anfaş Hotel Equipment fuar alanında bin 400 metrekarelik alanda 10 farklı otel odası oluşturacak.

Anfaş Fuarcılık, İç Mimar Burak Akay ve Projem Dergisi’nin önderliğinde otel odalarında ve iç mekânlarında tasarımın ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serecek “Hotel Design Show”, her yıl yeni bir tema ile düzenlenecek.


Davet mektubu alan profesyoneller özel tasarımları ile Hotel Design Show’a katılabilecekler.

Anfaş Hotel Equipment Fuar Direktörü Arzu Yüngül, “Mimari ve iç mekan tasarımlarının turizmde önemi giderek artıyor....