16 / 04 / 2024

Antalya Kaş otel projeleri

Antalya Kaş otel projeleri

ANTALYA’da içinde bir köy nüfusunu barındıran dev turizm tesislerinin yanında farklı bir turizm anlayışı sunan Kaş, hazırlanan çevre düzeni planıyla ’cazibe merkezi’ haline gelecek.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Antalya Kaş'ta 689 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa fırsatı!

Antalya ili Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Kaş'ta 4 bin metrekarelik arazi 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi, Antalya ili, Kaş ilçesi, Çayköy Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler...

TOKİ Antalya Kaş'ta 2+1, 3+1 konutlar ne kadar? 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Antalya 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Kaş projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Kaş 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Çetin Osman Budak'tan Kaş'taki kaçak yapılara ilişkin açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin en önemli turizm  bölgelerinden biri olan Antalya Kaş'ın kaçak yapı sorununu TBMM gündemine taşıdı.

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Antalya Kaş'ta 14 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kaş Milli Emlak, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı toplam 14 milyon 34 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Antalya Kaş'ta 16.1 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kaş Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 16 milyon 160 bin TL'ye satıyor...

Antalya Kaş'te kadastro şefliğinin kapatılması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kadastro şefliğinin kapatılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş'taki 10 arsa 56.3 milyon TL'ye satıldı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Kaş'ta satışa çıkardığı 14 arsadan 10'u satıldı. 10 arsa için 56 milyon 530 bin lira ödendi.  

Antalya Kaş otel projeleri Haberi

Antalya Kaş otel projeleri

ANTALYA’da içinde bir köy nüfusunu barındıran, denizden havuza, gündüz animasyondan gece diskoya 24 saat koşuşturmanın sürdüğü dev turizm tesislerinin yanında farklı bir turizm anlayışı sunan Kaş, hazırlanan çevre düzeni planıyla ’cazibe merkezi’ haline gelecek.


Antalya’nın Kaş İlçesi için konut, sanayi, tarım, turizm, ulaşım gibi yerleşme ve arazi kullanım kararlarını belirleyen 25 bin ölçekli ’çevre düzeni planı’ çalışmalarında son aşamaya gelindi. 2010 yılında çalışılmaya başlanan plan, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nce kentsel, doğal ve arkeolojik sit alanı statüsüne sahip alanlara ilişkin plan kararlarının onaylanması amacıyla ilgili kurumlara gönderildi. 


Kaş’ın anayasasının yeniden yazıldığı planda, Antalya’nın son 25 yıl içinde Turizm Teşvik Yasası’nın yürürlüğe girmesiyle çağdaş dünyaya hızla entegre olma eğiliminde uluslararası metropoliten bir merkez olma yoluna girdiği belirtildi. Bu değişimin önceden öngörülemez olduğunun altı...