26 / 04 / 2024

antalya kaş toki alanı

antalya kaş toki alanı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın, Kaş'ta toplu konut yapmak istediği arazi 1. Derece Sit Alanı çıkınca, proje durduruldu. Konuyla ilgili TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Kara açıklama yazısı gönderdi.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam 84 yeni konut geliyor! TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam tamına 84 yeni konut geliyor. TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın... İşte Antalya TOKİ detayları...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

TOKİ'den Antalyalılara Şubat 2023 müjdesi! Tek bir ilçeye 84 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den Antalya'ya Şubat 2023 müjdesi... Tek bir ilçeye 84 yeni konut geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

TOKİ'den Antalya'ya 7 bin 157 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya'da 7 bin 157 konut daha inşa edecek...

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

antalya kaş toki alanı Haberi

antalya kaş toki alanı

Kaş Kaymakamlığı 1 yıl önce TOKİ'ye başvurarak, ilçeye toplu konut yapılmasını istedi. Kaş yakınlarındaki bir arazi toplu konut yapımı için önerildi ancak bugüne kadar bir çalışma yapılamadı. Bunun üzerine Kaş'ta esnaflık yapan Abdi Esen adlı vatandaş TOKİ'ye başvurarak projenin durumunu sordu. 


TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Kara imzasıyla gönderilen cevap yazısında, "Kaş Kaymakamlığı Kaş İlçesi'nde talep organizasyonu yöntemiyle konut yapımına ilişkin olarak başvurmuş olup; söz konusu talep idaremizce uygun bulunarak önerilen arsada çalışmalar başlatılmıştır. Ancak önerilen 2B arsasının Milli Emlak Müdürlüğü'nce 1. Derecede Sit Alanı olduğunu bildirilmesi nedeniyle arsanın idaremize devri mümkün olmamış, söz konusu proje iptal edilmiştir" denildi. 


Konuya ilişkin bir açıklama yapan avukat Salim Cengiz, "Kaş, Türkiye'nin ve dünyanın çok önemli turizm merkezi. Özellikle memurlar için kiralar çok yüksek...