23 / 04 / 2024

Antalya kent projeleri

Antalya kent projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yerel seçimler önemli açıklamalarda bulundu. İddialı projelerini anlatan Türel, ''Bunların hepsi birer dünya projesi'' dedi. 

Antalya dünya kenti yolma yolunda!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"2019 yılı Antalya'nın her alanda yükselişini sürdüreceği ve dünya kenti olma noktasında yerini sağlamlaştıracağı bir yıl olacak" dedi. 

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Antalya'nın mega projelerinde çalışmalar sürüyor!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel,'' iddialı 3 proje ile Antalya’ya yeni bir görünüm kazandırırken, ekonomiyi de canlandırmayı hedefliyor'' dedi.

Antalya'nın ilçelerine 1 milyar liralık yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, batı ilçelerini ziyareti kapsamında Kumluca'yı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ziyareti sırasında Antalya ilçelerine yapılacak yatırımları anlattı.

Antalya'ya yeni büfeler geliyor!

Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odası Başkanı Aslıhan Dere, Antalya'da yer alan Muratpaşa' ya yeni proje ile toplam 9 metrekare genişliğinde büfeler kurulacağı bilgisini verdi

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Antalya’daki 5 milyar dolarlık miras davası sonuçlandı! Dev arazinin 700’den fazla mirasçısı çıktı!

Antalya kent merkezinde 5 milyar dolar değerinde 4 bin dönüme yakın arazinin üçte bir hisse sahibi Arap Süleyman'ın miras davası resmen sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Antalya'da zemin etüt çalışmaları yetersiz mi?

Deprem kuşağında bulunan Antalya’da yapılaşma sürekli devam ettiği halde 2002’den bu yana bir etüt raporu hazırlanmadığını kaydeden Antalya Kent Konseyi Başkan Vekili Jeoloji Mühendisi Tunç Tarımcı, “Jeoloji çalışmaları yeniden yapılarak tüm kentin imar alanını güncellenmelidir” dedi. 

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Antalya İpekçilik Mektebi, Kent Araştırmaları Merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin hafızasına sahip çıkıyor. Karaalioğlu Parkı'nda yıllarca Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı olarak kullanılan "İpekçilik Mektebi", Kent Araştırmaları Merkezi olarak yeniden tasarlanıyor.

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Olimpos imar planlarına tepki: Kaçak yapılaşma yasallaşacak!

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki köklü tarihe ve eşsiz doğaya sahip Olimpos için hazırlanan imar planlarıyla ilgili konuşan Antalya Kent İzleme Platformu, "Bu uygulama kaçak yapılaşmaları yasallaştırmaktan ibaret bir düzenlemedir" dedi

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Antalya kent projeleri Haberi

Antalya kent projeleri

Milliyet Gazetesi yazarlarından Eren Aka, Yerel Yönetimler köşesinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile gerçekleştirdiği röportajı yayınladı. İşte Eren Aka'nın yazısı... 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile yerel seçimler yaklaşırken makamında söyleşiyoruz. İddialı projelerini anlatan Türel, “Bunların hepsi birer dünya projesi. Ama yetmiyor. Daha yükseklere çıkacağız” diyor. Uzun söyleşimizde Türel’in gazeteciliğinden Antalyaspor tutkunluğuna, kentsel yatırımlardan vatandaşlara dönük sosyal projelere kadar tüm görüşlerini dinliyoruz.

1-) Öncelikle gazeteci kimliğiniz var. Bununla ilgili söylemek istediğiniz bir şey var mı? Mesleği özlüyor musunuz?

Mesleği özlediğimi her yerde söylüyorum. Mesleğe özlemimi önemli konuşma metinlerini kendim yazarak gidermeye çalışıyorum. Gazetecilik bana siyaset için çok önemli bir avantaj sağladı. Bunu yaşayınca gördüm. Çünkü biz gazeteciler hep sonuç odaklı yaşamaya alışmışız. O yüzden siyasete girince devletin hizmetinde de bulununca...