28 / 03 / 2024

antalya kentsel dönüşüm projesi

antalya kentsel dönüşüm projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki kentsel tasarım projesi çalışmalarını tamamladı. 

Aksu'nun imar sorunu için protokol imzalandı!

Antalya'nın Aksu ilçesinde yaklaşık 30 yıldır devam eden imar sorununun çözümü vatandaşlar için rahatlatıcı bir gelişme olacak.

Antalya Kepez Santral projesinde ilk beton döküldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Kepez-Santral projesinin inşaatı başladı.

Antalya'da kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Antalya Hilal Gazetesi yazarlarından Ulaş Kökçe bugünki yazısında, Antalya'daki kentsel dönüşüm sürecini değerlendirdi.

Antalya kentsel dönüşüm projesi Türkiye'ye örnek olacak!

Türkiye’nin en büyük ve en sorunsuz kentsel dönüşüm projesi Antalya’da start alıyor. 1.5 milyon metrekare arazide başlatılan dönüşüm çalışmalarında 3 bin 200 hak sahibiyle anlaşma sağlandı.

Kentsel dönüşümde örnek projeler Antalya'da yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Kepezaltı ve Santral Mahalleleri’nde Türkiye’ye örnek bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Antalya’yı kanatlandıracak dev proje hayata geçtiğinde bölgenin kalkınmasında önemli bir adım atılmış olacak.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi onaylandı!

Balbey Mahallesi’ni Antalya’nın ikinci Kaleiçi yapacak Kentsel Yenileme Projesi’nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı Balbey Projesi Resmi Gazete’de yayınlandı.

Antalya kentsel dönüşümünde son durum!

‘Kapalı Yol’, Antalya’nın şehir merkezi olarak kabul ediliyor ve her gün binlerce turist bu bölgede geziniyor. Gelin görün ki, şehrin merkezi ve en güzel yeri salaş binalardan geçilmiyor..

Hakan Tütüncü vatandaşa kentsel dönüşümü anlatıyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez ile Santral Mahallelerinde yapacağı kentsel dönüşüm projesini vatandaşın ayağına giderek anlatan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, mutlu sona yaklaşıldığını söyledi.

Antalya'ya Sulukule örneğiyle kentsel dönüşüm!

Antalya Kent Konseyi’nde ‘Kent ve Sosyal Adalet’ konulu bir konferans veren Doç. Dr. Gökçeoğlu, günümüzde kentsel dönüşüm uygulamalarında yaşanmakta olan önemli çelişkilere dikkat çekti.

Kayseri ve Antalya'da kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kocasinan Belediyesi'nin teklifleriyle yeni kentsel dönüşüm alanları belirledi...

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

Antalya'da 355 kentsel dönüşüm konutunun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 355 konutun temelini attı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı krizi! 

Antalya'nın Kepez ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri kendilerine 5 aydır kira yardımı yapılmadığını dile getirdi. 

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Alanya'da kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

Antalya'nın Alanya'nın ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım çalışmaları başladı. Önceki gün başlayan çalışmalarda 5 katlı bir binanın yıkımı gerçekleşti 

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm kabusa döndü!

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşlar mağdur oluyor...

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde Silverline kalitesi!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya Kepez’de 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda yükselten Sur Yapı, Silverline Ankastre kalitesini seçti...  

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

Atılgan Sert: Antalya için kentsel dönüşüm şart!

Antalya İnşaat Müteahitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunu söyledi. Sert, “6 milyon bina sıkıntılı. Bunun çözüm yollarından biri kentsel dönüşüm. Biz kentsel dönüşümü cazip hale getirmemiz gerektiğini savunuyoruz” diye konuştu.

antalya kentsel dönüşüm projesi Haberi

antalya kentsel dönüşüm projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Cam Piramit'te düzenlenen "Antalya için aşkla yola devam" toplantısında Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 20 milyar lira yatırım bedelli ve 70 bin kişiye istihdam sağlayacak projelerini tanıtan Türel, "Bu kalabalık 31 Mart’ta yine Antalya'nın kazanacağını gösteriyor." diye konuştu. 

Eşi Ebru Türel ve çocuklarıyla el ele salona giren Türel, Antalya aşkı için 14 Şubat Sevgililer Günü'nde lansman toplantısını yaptıklarını açıkladı.  Beş yıl önce ne söz verdiyse hepsini yerine getirdiğini, gece gündüz çalışarak yatırım rekorları kırdıklarını ifade eden Türel, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın her bir köşesine hizmet götürdüklerinin altını çizdi....