20 / 04 / 2024

antalya kepez belediyesi

antalya kepez belediyesi

Antalya Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yenidoğan Mahallesi'nde 3 bin metrekarelik park yaptı. Park yaklaşık 3 dönümlü alana kurulacak.

Kepez'deki Dokuma alanına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı!

Antalya Kepez Belediyesi Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararı doğrultusunda Dokuma alanındaki tescilli yapılar ve koruma alan sınırlarının imar planlarına işlenmesine ilişkin imar planı değişikliğini hazırladı.

Antalya Kepez'de yeni park yapımlarıyla yeşil alanlar arttırılıyor!

Antalya'nın Kepez Belediyesi, 2015'te birçok vizyon projenin temelini atarken, yatırımlarda da başarılı bir yılı geride bıraktı. Kamuoyunun da takdirini kazanan fen işleri ve park bahçeler hizmetlerinde başarılı bir yılı daha geride bıraktı.

Kepez'de inşası süren 11 ayrı proje incelendi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, inşası süren 11 ayrı projeyi 8 saat gibi kısa sürede inceleyerek eksiklerin giderilmesi için talimat verdi

Antalya'daki Dokuma Fabrikası kompleks alanı dönüştürülecek!

Antalya Kepez Belediyesi, 238 dönümden oluşan Dokuma Fabrikası kompleksini, müze, bilim, kültür, sanat merkezi ve kent parkı olarak Antalya'ya kazandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Kepez'de büyük projeler planlanıyor!

2015 yılı Kepezimizin için önemli hedeflerin gerçekleştirildiğini söyleyen Antalya Kepez Belediye Başkanı Yusuf İşeri, yeni yılda bir çok büyük projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Antalya Kepez Gazi Mahallesi'ne yeni park yapılacak!

Antalya Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Antalya Kepez Gazi Mahallesi'nde yer alan 8.5 dönümlük alanda yapılacak yeni park için inşaat çalışmalarına başladı...

Kepez Belediyesi, Antalya'da konut imarlı 3 arsa satıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan konut imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Kepez Belediyesi Antalya'da 15 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

Antalya Kepez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 11 milyon 53 bin 312 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Demre Belediyesi'nden satılık 76 iş yeri!

Antalya Demre Belediyesi, Antalya ili, Demre ilçesi, Beymelek Mahallesinde yer alan 76 iş yerini satıyor...

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Kepez'de 35.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 280 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

antalya kepez belediyesi Haberi

antalya kepez belediyesi

Kepez Belediyesi, Yenidoğan Mahallesi'nde yeni bir parkın inşasını başlattı. Park, 3071 ve 3072 sokaklara ve çevresine yeşil alan, çocuk parkı, oyun alanı, pergolalar ve yürüyüş yolları kazandıracak. Peyzaj düzenlemesini ve ağaçlandırması yapılmakta olan park, yaklaşık 3 dönümlük alana kuruluyor.


Park, bünyesinde bulunan oyun seti, oturma grupları, spor aletleri ve koşu yolu ile çevreyi güzelleştirip, bölgede yaşayanların dinlenme, spor ve yeşil alan ihtiyacını karşılayacak. Çatılı kamelya, bank ve çocuk oyun grubunun da yer aldığı parka, ağaç ve çiçek fidanı da dikilecek.

Belediyenin artık klasik parklar yapmadığını belirten Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Parkımızda vatandaşlara spor imkanlarından, koşu yoluna, yeşil alandan çocuk oyun gruplarına kadar birçok alternatif sunuyoruz. Kepez artık daha da yeşil bir bölge oluyor. Hizmetlerimiz farklı mahallelerimizde, farklı projelerle devam edecek" dedi.


Haber...