29 / 03 / 2024

Antalya Kepez kent parkı ve sağlık merkezi

Antalya Kepez kent parkı ve sağlık merkezi

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te yapma sözünü verdiği 7 proje içerisinde inşaat sırası kent parkına ve belediye sağlık merkezine geldi.

Antalya Kepez'e kent parkı ve sağlık merkezi yapılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te yapma sözünü verdiği 7 proje içerisinde inşaat sırası kent parkına ve belediye sağlık merkezine geldi.

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Kepez Belediyesi, Antalya'da konut imarlı 3 arsa satıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan konut imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Kepez Belediyesi Antalya'da 15 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

Antalya Kepez'de 27.8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 24 milyon 809 bin 749,28 TL'ye satıyor...

Antalya Kepez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 11 milyon 53 bin 312 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'de 137 hak sahibi tapularına kavuştu!

Antalya'nın Kepez ilçesinde 137 hak sahibi Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tapularını teslim aldı. 

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Kepez kent parkı ve sağlık merkezi Haberi

Antalya Kepez kent parkı ve sağlık merkezi

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te yapma sözünü verdiği 7 proje içerisinde inşaat sırası kent parkına ve belediye sağlık merkezine geldi. Kepez'e, prestij kazandıracak olan iki projenin yapım ihalesi gerçekleşti. İhalenin kesinleşmesi ve yer teslimin ardından projelerin inşasının bu yıl içerisinde başlayacağı bildirildi. 


BATIYA KENT PARKI YAPILIYOR 

Avni Tolunay Mahallesi'nde taleplere cevap veremeyen Tek Sarnıç Mesire Alanı, kent parkı haline getiriliyor. Hürriyet Caddesi'nde bulunan ve işlevini yitiren mesire alanı, modern bir proje ile revize ediliyor. Mesire alanı, ilçenin ilk kent parkı oluyor. 


BELEDİYE SAĞLIK MERKEZİ 

İhalesi yapılan diğer önemli proje ise belediye sağlık merkezi oldu. Kepez'in sağlığın merkezi olmasına katkı verecek olan tesis, belediye binası bahçesinde kaldırılacak olan atölyelerin yerine inşa edilecek. 4 katlı sağlık merkezinde doktor, muayene, psikolog, diyetisyen odaları...