28 / 03 / 2024

Antalya Kepezde kent parkı inşaatı

Antalya Kepezde kent parkı inşaatı

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te yapma sözünü verdiği 7 proje içerisinde inşaat sırası kent parkına ve belediye sağlık merkezine geldi.

İmar planlarındaki hata emlakçı ile ev almak isteyeni karşı karşıya getiriyor!  Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor!

Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı dönemlerde yapılan hata emlakçılar ve almak isteyenleri tapuda karşı karşıya getiriyor.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Antalya’daki 5 milyar dolarlık miras davası sonuçlandı! Dev arazinin 700’den fazla mirasçısı çıktı!

Antalya kent merkezinde 5 milyar dolar değerinde 4 bin dönüme yakın arazinin üçte bir hisse sahibi Arap Süleyman'ın miras davası resmen sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

Antalya'da yabancıya konut satışı giderek artıyor!

Antalya'da yabancıya konut satışları giderek artıyor. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, kent genelinde yabancıya yapılan konut satışlarını değerlendirdi.

Antalya'da riskli binalar analiz edilecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yer alan binaları analiz etmek için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi risk analizinde İMO ile ortaklaşa çalışma gerçekleştirecek.

Antalya'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yer alan riskli binalar ve kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Ankara ve Antalya'daki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan iki taşınmazla turizmcilerin gözdesi Antalya Döşemealtı'ndaki bir gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Antalya'da zemin etüt çalışmaları yetersiz mi?

Deprem kuşağında bulunan Antalya’da yapılaşma sürekli devam ettiği halde 2002’den bu yana bir etüt raporu hazırlanmadığını kaydeden Antalya Kent Konseyi Başkan Vekili Jeoloji Mühendisi Tunç Tarımcı, “Jeoloji çalışmaları yeniden yapılarak tüm kentin imar alanını güncellenmelidir” dedi. 

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Antalya Kepezde kent parkı inşaatı Haberi

Antalya Kepezde kent parkı inşaatı

Kepez'e, prestij kazandıracak olan iki projenin yapım ihalesi gerçekleşti. İhalenin kesinleşmesi ve yer teslimin ardından projelerin inşasının bu yıl içerisinde başlayacağı bildirildi. 


BATIYA KENT PARKI YAPILIYOR 

Avni Tolunay Mahallesi'nde taleplere cevap veremeyen Tek Sarnıç Mesire Alanı, kent parkı haline getiriliyor. Hürriyet Caddesi'nde bulunan ve işlevini yitiren mesire alanı, modern bir proje ile revize ediliyor. Mesire alanı, ilçenin ilk kent parkı oluyor. 


BELEDİYE SAĞLIK MERKEZİ 

İhalesi yapılan diğer önemli proje ise belediye sağlık merkezi oldu. Kepez'in sağlığın merkezi olmasına katkı verecek olan tesis, belediye binası bahçesinde kaldırılacak olan atölyelerin yerine inşa edilecek. 4 katlı sağlık merkezinde doktor, muayene, psikolog, diyetisyen odaları bulunacak. 


Sabah...