26 / 04 / 2024

antalya Kırcami imar planı

antalya Kırcami imar planı

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Kırcami'nin imar planı revizyonları kabul edildi!

Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda kabul edildi.

Antalya Kırcami'nin taslak planları tamamlandı!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya 2’nci İdare Mahkemesi kararlarıyla imar planları iptal edilen Kırcami’nin geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Antalya Kırcami parselasyon planı Eylül'de tamamlanacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Kırcami parselasyon planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Uysal, askıya çıkan planın Eylül ayında tamamlacağını söyledi.

Antalya Kırcami planı askıya çıktı!

Antalya'nın Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular Mahallelerini kapsayan Kırcami planlamasının kuzey bölümü parselasyonu askıya çıktı.

Antalya Kırcami imar planında son durum!

Antalya Akdeniz Güncel Gazetesi'nin köşe yazarı isa Kavlak bugün köşesinde "Antalya'nın kördüğümü; Kırcami imarı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Antalya Kırcami imar planında mutlu sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Meclisi, Antalya'nın 30 yıllık sorunu Kırcami imar planları ile ilgili çok önemli bir karar alarak planlara yapılan itirazları oy birliği ile reddetti.

Antalya Kırcami imar planı kabul edildi!

Meclisin en önemli gündemini Kırcami alanında yapılacak imar planı oluşturdu. Yaklaşık 30 yıldır çözülemeyen sorun olarak değerlendirilen Kırcami alanına ilişkin imar planı, oy birliğiyle kabul edildi.

Menderes Türel: Kırcami imar planı altı ayda bitecek!

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, seçim projeleri arasında yer alan Kırcami imar planını, bu zamana kadar yaptıklarını bundan sonra da yapacaklarını anlattı...

Kırcami'deki konutlar 8 ve 12 katlı olacak!

Milliyet Akdeniz'in elde ettiği imar planına göre Kırcami'de 45, 60 ve 120 metre genişliğinde prestij caddeler bulunacak. Kişi başına ortalama yeşil alan miktarı 20 metrekare, konutlar 8 ve 12 kat olacak.

Sancaktepe’deki 23 dönümlük arazide imar krizi: İtiraz İBB Meclisi'nde reddedildi!

İSKİ’nin Sancaktepe’deki Ortadağ Tepesi Parkı’nın etrafında yer alan yaklaşık 23 dönümlük arazinin imar planlarına, Ömerli Barajı’nın koruma havzasında nüfus yoğunluğunu artacağına vurgu yaparak yaptığı itiraz, AKP-MHP grubunun oyları ile reddedildi.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Deniz Köken: Köylerdeki imar problemiyle ilgili çalışıyoruz!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, "Köylerdeki imar problemiyle ilgili genel olarak çalışıyoruz" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık!

Siirt'teki temaslarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Terör mağduru olan bölgeleri yeniden yapılandırıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın zararlarını karşıladık. Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık" dedi.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Sakarya Rüstemler'de en büyük sorun imar!

Sakarya Rüstemler mahallesi muhtarı Yakup Işık, bölgedeki sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Işık, Rüstemler'de en büyük sorunun imar olduğunu söyledi.

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

antalya Kırcami imar planı Haberi

antalya Kırcami imar planı

Adalet ve Kalkınma Parti'li Antalya Milletvekili Mustafa Köse, gündemden düşmeyen yıllarca çözüme ulaşılmamış bir sorun için Kırcami bölgesinde bulunan bir çiftlikte toplantı yapıldığını ve bu konuyu çözüme ulaştırmalarında büyük bir adım atıldığını belirtti.

Bölgeye ait çalışmaların temeline eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başladı. Mustafa Köse, proje için gerekli olan kararları ilgili bakanlıklardan ve valilikten aldığını açıkladı. Köse, yapılan araştırmalar sonucunda TEMA Vakfı'nın ve bazı odalarca açılan davalar sonucunda gerekçe gösterilerek sorun çözüme ulaşmadan üzeri çizildiğini söyledi. 

AKP'li Antalya Milletvekili Mustafa Köse bu konuya ilişkin önemli açıklamalar yaptı, işte o açıklamalar...

Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in bir sonraki süreç için hiçbirşey yapmadığını belirten Mustafa Köse, 2014 senesinde Türel'in tekrardan başkan olmasıyla çalışmaların hızlandığını da anlattı. Konuya ilişkin bazı açıklamalarda...