19 / 04 / 2024

Antalya Kleopatra Koyu ihale

Antalya Kleopatra Koyu ihale

Antalya Kemer Tekirova’da yer alan ünlü Kleopatra Koyu için geçen hafta gerçekleştirilen ihale yeni bir tartışma yarattı.

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Antalya'daki Bambus Plajı ve Koyu'na kiralama talebi!

Antalya’da, denizden dubalarla iş makinesi getirip doğa harikası falezlere beton döken şirket, 6 yılın ardından Bambus Plajı ve Koyu’nu yeniden kiralamak için Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’na başvuruda bulundu.

Kaş Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Antalya Cennet Koy'daki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda, koruma altında olan birinci derece doğal sit alanında, koronavirüs salgını sürecinde 48 saatte inşa edilen kaçak villanın yıkımı sahibi tarafından gerçekleştirildi. 

Kekova Koyu'nda yapılan kaçak villa 12 gündür yıkılamadı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda 48 saat içerisinde inşa edilen kaçak villa 12 gün boyunca devam eden söküm işleminden sonra hafriyat alandan kaldırılacak.

Antalya Kekova Koyu’nda 48 saatte yapılan villa söküldü!

Antalya Demre'de bulunan Kekova Koyu'nda, koruma altında yer alan birinci derece doğal sit alanında, koronavirüs salgını kapsamında 48 saat içerisinde inşa edilen kaçak villa, sahibi tarafından söküldü.

Corona fırsatçıları Antalya Kekova Koyu’na 48 saatte villa yaptı!

Korona fırsatçıları Antalya'da Kekova Koyu’nda yolu olmayan koruma altındaki Üçağız'a 48 saatte villa yapmış...

Kleopatra Koyu'nun ihalesi iptal edildi!

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Kleopatra Koyu'nun 505 bin lira kira bedeliyle 29 yıllığına kiraya verildiği ihale iptal edildi.

Kleopatra Koyu ihalesine yürütmeyi durdurma kararı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Kleopatra Koyu'nun yıllık 505 bin TL bedelle 29 yıllığına kiraya verildiği ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması için dava açıldı. Dava sonucunda Antalya 3'üncü Bölge İdare Mahkemesi tarafından yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Antalya'da imar planları konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Denetim komisyonu üyelerinin seçildiği mecliste, Muratpaşa Meclisi’nden gelen Konserve Koyu ile ilgili imar planı değişikliği reddedildi.

Kleopatra Koyu ihalesi yargıya taşınıyor!

Antalya Barosu, Kemer İlçesi’ne bağlı Tekirova turizm bölgesindeki Kleopatra Koyu’nun yıllık 505 bin TL bedel ile birlikte 29 yıllığına bir şirkete kiraya verildiği ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması için bayramdan sonra dava açacak.

Antalya Kleopatra Koyu'nda ihale bilmecesi!

Antalya Kemer Tekirova’da yer alan ünlü Kleopatra Koyu için geçen hafta gerçekleştirilen ihale yeni bir tartışma yarattı.

Antalya Kleopatra Koyu ihale Haberi

Antalya Kleopatra Koyu ihale

Antalya Kemer Tekirova’da yer alan ünlü Kleopatra Koyu için geçen hafta yapılan ihale tartışma yarattı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, ihaleyi Fettah Tamince’nin ortağı olduğu Sembol İnşaat’ın kazandığı ve koya otel inşa edeceği iddiaları üzerine halk eylem yaptı. 

Ancak Fettah Tamince, Hürriyet gazetesine “Benim günübirlik tesisle ne işim olur? Milyarlık cirosu olan bir turizm markasıyım. Günübirlik tesiste anama yoğurt yaptırıp, hanıma da gözleme mi açtıracağım? Noter aracılığıyla bakanlığa başvurduk, ‘Biri bizim adımızı mı kullandı’ diye sorduk. Anlamaya çalışıyoruz” dedi. 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş ise koya otel değil, hiç ağaç kesilmeden bungalov yapılacağını belirtti. Nurettin Taş, Hürriyet’e Kleopatra Koyu’nun yer aldığı tabiat parkıyla ilgili gelişmeleri şu şekilde anlattı: 

5 YILDIZLI OTEL MÜMKÜN DEĞİL

“30 Mayıs’ta ihaleyi sonuçlandırdık. 505 bin...