25 / 04 / 2024

antalya konut fiyatları

antalya konut fiyatları

Emlakjet, Jetsat hizmetini İzmir ve Antalya'da da hayata geçirdi. Emlakjet tarafından hazırlanan verilere göre; İzmir'de pandemi sürecinde konut talebi 2 kattan fazla artarken, Antalya'da da konut fiyatları rekora koşuyor.

Antalya'da konut fiyatları tavan yaptı!

Antalya Son Haber köşe yazarı Ömer Yetgin, bugünkü köşesinde Antalya'da yaşanan kiralık ev sorununu kaleme aldı. İşte Ömer Yetgin'in o yazısı...

Antalya’da konut ve arsa fiyatları yatırımcıları şaşırttı!

Antalya’da hızla artan konut ve arsa fiyatları, uygun kredi fırsatından yararlanıp ev ve arsa almak isteyenleri şaşırttı. Antalya Emlakçılar Odası Başkanı Şeref Sağlam, “Fiyatlar bir anda 2 kat arttı” diye konuştu.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Antalya’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 18.67 değer kazandı!

Antalya’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 18.67 oranında değer kazandı.  Şehir genelinde ortalama konut fiyatı 264 bin 480 TL olarak belirlendi.

Antalya'da konut satışları yüzde 36 düştü!

TUİK verilerine göre Antalya'da konut satışları 2018 yılının haziran ayında göre yüzde 36,5 oranında düşüş gösterek 3 bin 390 oldu. Kentte yabancılara ise 668 konut satıldı.

Antalya’da 9 ev Bitcoin ile satıldı!

Antalya’da 9 ev Bitcoin yönetimiyle satıldı. Bu alanda ilklerin biri gerçekleşmiş oldu. 9 adet evin bedelinin en az 70 BTC olduğu belirtiliyor.

Antalya'daki küçük otellere ucuz kredi müjdesi!

ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO olarak Ziraat Bankası ile üyelere yönelik hem konut hem de küçük otellerin renovasyonuna yönelik 0.98 faiz oranlı kredi görüşmesinin devam ettiğini söyledi.

Antalya'da konut fiyatları en çok bu ilçelerde arttı!

Turizmin başkenti haline gelen Antalya'da konut fiyatları yüzde 20 artış kaydetti. Konut fiyatlarında metrekare birim fiyatları ortalama 2200 TL'ye ulaştı.

İnşaat maliyetlerinin artması projeleri durdurdu!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, inşaat sektöründe yaşanan son durumu değerlendirdi. Balcı, imar barışı ve kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüşlerini paylaştı. 

Antalya'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 18 arttı!

Endeksa verilerine göre Antalya genelinde konut fiyatları son 1 yılda yüzde 18 oranında artış gösterdi...

Antalya'da konut satışları yüzde 5.7 arttı!

Antalya’da konut satışları yüzde 5.7 oranında yükseldi.  ÖSSE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Önder Baş, en yoğun talebin, Döşemealtı ve Konyaaltı bölgelerinde olduğunu açıkladı. 

Antalya'da konut fiyatları Türkiye'yi 3'e katladı! 

Hürriyet Emlak Genel Müdürü Hakan Çelik, Türkiye genelinde konut fiyatlarında yüzde 6 büyüme yaşanırken Antalya’da bu oranın yüzde 19 olduğunu açıkladı. 

Antalya'da her ay 5 bin konut satılıyor!

Antalya'da konut satışı verileri açıklandı. Bölgede 2015'te 64 bin 396 konut satışı yapılırken, geçen yıl 4 bin 396 düşerek 60 bin 608 konut satıldı.

Önder Baş: Antalya'da konut satışı arttı!

ÖSSE Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Baş, Antalya'da gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Baş, Antalya'da inşaat sektörüne dair yatırımların hiçbir zaman durmadığını belirtti.

Konut fiyatları Ankara’da yüzde 126, Antalya’da yüzde 100 arttı!

Türkiye genelinde konut fiyatları son iki senede arttı. Konut arzının talebi karşılayamaması konut ve kira fiyatlarını arttırdı. Peki, en çok artış hangi kentlerde görüldü? İşte konut fiyatlarına ilişkin tüm detaylar...

Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Antalya'da Bordo 145 İnşaat tarafından hayata geçirilen Bordo Premium Antalya konut projesi satışlar devam ediyor. Peki, Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

İstanbul, yabancıya konut satışında Antalya’yı solladı!

2022-2023 yıllarında, özellikle Rus ve Ukraynalı göçü sebebiyle yabancıya konut satışında ilk sıradaki Antalya, konut fiyatlarındaki fahiş artış ve aynı zamanda, Rusların Dubai gibi kentlere yönelmesi sebebiyle İstanbul'dan sonra ikinci sıraya düştü. Ancak 8 aylık toplamda Antalya ilk sıradaki yerin

O ilde konut fiyatları resmen uçtu: Metrekare satış fiyatı 90 bin TL'ye ulaştı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İlhan Emrah Sarıgül, Antalya’nın merkez ilçeleri Döşemealtı, Konyaaltı, Kepez ve Muratpaşa'da konut fiyatlarının arttığını açıkladı. İşte detaylar...

O ilde kiralık konut fiyatları resmen uçtu! 1 yılda üçe katlandı! Herkes kiralık ev arıyor...

Antalya, kiralık konut fiyatlarındaki artışta zam şampiyonu olurken, Trabzon ise Antalya'dan sonra kiraların en çok zamlandığı ikinci şehir oldu. Peki Trabzon'da konut fiyatları neden yükseliyor?  İşte ayrıntılar...

Kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum ne? Antalya zirveye yerleşti!

Türkiye genelinde Eylül ayında kiralık konut fiyatlarında ilçelerin büyük çoğunluğunda yükseliş olmadığı belirlendi. İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum...

İzmir ve Antalya'da konut fiyatları rekora koşuyor!

Emlakjet, Jetsat hizmetini İzmir ve Antalya'da da hayata geçirdi. Emlakjet tarafından hazırlanan verilere göre; İzmir'de pandemi sürecinde konut talebi 2 kattan fazla artarken, Antalya'da da konut fiyatları rekora koşuyor.

Konut fiyatları yüzde 29.2 arttı!

Merkez Bankası'nın açıkladığı verilerine göre, Türkiye genelinde konut fiyatları yüzde 29.2 oranında arttı. Özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerine ilgi artarken, gözde şehir Antalya oldu.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Konut fiyatları bu illerde zirve yaptı!

Kampanyalar ve kamu bankalarının düşük faizle konut alımını cazip hale getirmesi 10 büyükşehirde konut fiyatlarını yükseltti. Son bir senede nüfusun en yoğun olduğu 10 şehirde  konut değeri en çok artan ilk üç il Antalya, Gaziantep ve İzmir oldu. Bu üç kente göç artışı da hızlandı.

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

4 büyük ilde konut fiyatları arttı!

Endeksa verilerine göre, kasım ayında Ankara hariç İstanbul, İzmir, Antalya ve Bursa’da konut fiyatları arttı. 4 ilde yaşanan bu artış Türkiye'de konut fiyatlarında da yüzde 0,09’luk artışa yol açtı.

antalya konut fiyatları Haberi

antalya konut fiyatları

Gayrimenkul sektörüne getirdiği teknolojik yenilikler ile ön plana çıkan Emlakjet, 'acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri' için İstanbul ve Ankara’da sunduğu “Jetsat Hızlı Konut Satma Hizmeti” çözümünü gayrimenkul piyasasının önemli kentleri İzmir ve Antalya’da da devreye aldı. 

Emlakjet Jetsat hizmeti ile Antalya’daki konutunu satmak isteyen son kullanıcılar, Emlakjet web sitesinde yer alan Jetsat başvuru sayfasına ana sayfadan erişip konut bilgilerini yolladıktan sonra, 48 saat içinde teklifi alabiliyor. Emlakjet tarafından sunulan teklifi onaylamaları halinde kullanıcılar, konut satışını toplam 5 günde yapabiliyor. Yeni bir ev almak ya da yatırımda bulunmak için mevcut mülkünü satıp acil nakit ihtiyacını gidermek isteyen kullanıcılar, İstanbul ve Ankara’nın ardından İzmir ve Antalya’da da Türkiye'deki tek çevrimiçi hızlı konut alım hizmeti Jetsat'tan yararlanabilecek.

Gayrimenkul...