27 / 04 / 2024

antalya konutlarında fazlalık varmı

antalya konutlarında fazlalık varmı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Emlak Meslek Komitesi Temsilcisi Halil Ersoy, 2008 yılının ilk çeyreğinden itibaren konut satışlarında hızlanma beklediklerini bildirdi.

Burdur Depremevleri Konutları'nda yıkım başlıyor!

Burdur'da kentsel dönüşüm altında yıkılacak 46 blokluk Depremevleri Konutları tamamen tahliye edildi. TOKİ tarafından yapılacak kentsel dönüşüm yıkımının Nisan ayında başlaması planlanıyor.

Körfezkent Emlak Konutları'nda bayrama özel kampanya!

Körfezkent Emlak Konutları’nda Çevre ve Şehirçilik Bakanlığına ait konutlarda bayrama özel kampanya düzenlendi. 50 adet 2+1 daire 1.000 TL ön talep bedeli ile satılıyor. 

Mühye Başkent Emlak Konutları'nda bin 500 TL taksitle!

Peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Başkent Emlak Konutları'nda aylık taksitler bin 500 TL'den başlıyor. Projede daireler 2020 yılında teslim edilecek..

Çatalca KİPTAŞ Konutları'nda yıkım tespiti yeniden yapılacak!

Çatalca KİPTAŞ Konutları'ndaki yıkılacak konutların yeniden tespitinin yapılmasına karar verildi.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda teslimler Aralık 2018'de!

Ceylan İnşaat tarafından Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de inşa edilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Projede teslimler Aralık 2018'de.

Bahçekent Emlak Konutları'nda 16 daire için teklif bekleniyor!

İstanbul Bahçeşehir 2. Kısım Bahçekent Emlak Konutları’nda açık satış dönemi devam ediyor. Bahçekent Emlak Konutları'nda 16 daire için teklif bekleniyor.

Kütahya 1453 Toplu Konutları'nda inşaat hızlandı!

Kütahya Belediyesi tarafından Parmakören'de hayata geçirilen 1453 Toplu Konutları'nda inşaat hızla yükseliyor. 72 bloktan oluşan projede 4 kata kadar inşaatı tamamlandı.

Bahçekent Emlak Konutları'nda fiyatlar 177 bin TL'den başlıyor!

Bahçekent Emlak Konutları’nda açık satış dönemi başladı. Bahçekent Emlak Konutları'nda fiyatlar 177 bin TL’den başlıyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

Bahçekent Emlak Konutları'nda 20 daireye teklif geldi!

Bahçekent Emlak Konutları'nda açık artırmayla satışa sunulan 188 dairenin 20 tanesine teklif geldi. Kalan daireler için 31 Ocak'a kadar teklif alınacak

Özdilek Park Antalya yılbaşında açık mı?

Özdilek Park Antalya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Antalya yılbaşında açık mı? Özdilek Park Antalya yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park Antalya 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Teknikeller Loca Antalya Konutları'nda fiyatları 238 bin TL'den başlıyor!

Teknikeller, Antalya, Masadağı'nda 7 dönüm alanda 6 bloklu konut yatırımı yaptı. Teknikeller Loca Antalya konutları yanı başında bin 500 dönüm alanda Şehir Hastanesi, büyük eğlence parkı ile Kuzey Çevre yolu geçecek.

TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatı bitiyor!

Ankara Etimesgut Belediyesinin, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Spor merkezinde aerobik, fitness, plates salonu hizmet verecek.

antalya konutlarında fazlalık varmı Haberi

antalya konutlarında fazlalık varmı


Ersoy, yaptığı açıklamada, Antalya alt kademe belediyelerinden aldıkları bilgiye göre, inşaat ruhsatı talebinde Konyaaltı beldesinde yüzde 30, Muratpaşa beldesinde yüzde 25, Kepez beldesinde ise yüzde 5 azalma olduğunu söyledi. İnşaat sektörünün durduğunu, Antalya'da rantı yüksek olan doğu ve batı bölgelerinde 20 bin konut fazlası, Kepez beldesinin içinde bulunduğu kuzey bölgelerinde de konut açığı bulunduğunu belirten Ersoy, şöyle konuştu: "İnşaat sektörü durmuştur. Şu anda inşaatını bitirip yeniden inşaata başlayan olmadığı için 2008 yılı birinci ve ikinci aylarında bu sektörde bir hızlanma olacaktır. Eğer konut faizleri de düşüp, fazla konutlar elden çıkacak olursa, 2008 yılı ortalarında sektörde bir iyileşme görülecektir. Konut satışlarında 2008 yılı ilk çeyreğinde hızlanma bekliyoruz."


Ersoy Antalya'da konut fazlasının mutlaka eritilmesi gerektiğini anlatan Ersoy, konut fazlalığın lüks semtlerde...