25 / 04 / 2024

antalya kruvaziyer turizmi

antalya kruvaziyer turizmi

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Lütfi Elvan, Antalya’ya dev bir proje kazandırmaya hazırlanıyor.Dünyada sadece Dubai'de bir benzeri bulunan yat limanı, görseli ile büyük hayranlık uyandırdı.

Antalya'ya MS Europe kruvaziyer gemisi geldi!

Antalya'ya deniz yoluyla yılın ilk turistleri geldi. Port Akdeniz Antalya Limanı'na, MS Europa isimli gemi ile bu sabah 400 turist geldi.

Antalya Limanı, kruvaziyer sezonunu kapattı!

Port Akdeniz Antalya Limanı'na bu sezon 65 yolcu gemisiyle 170 binin üzerinde yolcu geldi. Limanın son ziyaretçisi ise Bahama bandıralı Amadea isimli yolcu gemisi oldu

Antalya'da kruveziyer turizmi canlanıyor!

Antalya Limanı'na ilk kez aynı anda iki dev kruvaziyer yanaştı.Türkiye kruvaziyer turizminin Türkiye'deki en önemli liman işletmecilerinden Global Liman İşletmeleri "ne ait Port Akdeniz-Antalya Limanı'nda hareketli günlerden biri yaşanıyor.

Antalya'ya kruvaziyer ile 134 bin turist geldi!

Global Yatırım Holding AŞ'ye bağlı Port Akdeniz Antalya Limanı Genel Müdürü Özgür Sert, Antalya'ya ocak-ağustos döneminde 45 kruvaziyer ile 133 bin 997 turistin geldiğini bildirdi.

Antalya'da kruvaziyer turizmindeki hedef 170 bin yolcu!

Global Yatırım Holding AŞ'ye bağlı Port Akdeniz Antalya Limanı Genel Müdürü Sert, geçen seneyi 170 bin yolcuyla kapattıklarını ve bu yıl için de aynı rakamı yakalamayı hedeflediklerini açıkladı...

Alanya'da kruvaziyer turizmi ile 2 bin 179 yolcu geldi!

Alanya'ya yılın ilk kruvaziyer turist gemisi ile 54 ülkeden 2 bin 179 yolcu geldi...

Antalya'da arsa avcılarından akılalmaz tuzak! 

Antalya'da sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren iş insanı Tuncay Küçükyılmaz,  arsa avcıları tarafından tam dört kez dolandırıldı. Antalya’da bulunan piyasa değeri 50 ile 30 milyon TL'yi almak isteyen iş insanı dolandırıcılardan bir türlü kurtulamadı. 

Antalya Kaş'ta villa turizmi tartışması: İnşaatlar arttı!

Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Antalya Kaş kayıt dışı apart turizmine teslim oldu. Turizmciler "Böyle giderse geriye emlak ofisleriyle marketler kalır." dedi.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Antalya Lara'da planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesi mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Lara Plajı'na yapılması planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya Kruvaziyer Liman Projesi ihaleye hazır!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizme önemli bir ivme kazandırmak, kaliteyi yükseltmek ve gelir düzeyini artırmak amacıyla planladıkları "Kruvaziyer Liman Projesi"nin ihaleye hazır olduğunu bildirdi.

Lara'ya yapılacak kruvaziyer yat limanı onaylandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Lara'da yapılacak kruvaziyer ve yat liman kompleksi projesine meclisten onay çıktığının müjdesini verdi.

Antalya Kruvaziyer Limanı bu yıl ihaleye çıkabilir!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel turizmcilerle buluştu. Başkan Türel yaptığı açıklamada Kruvaziyer Limanı Projesi’nin yıl içinde ihaleye çıkabileceğini belirtti.

Demre Kruvaziyer Limanı'nın ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Antalya Demre'de yapılması planlanan Demre Kruvaziyer Limanı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Antalya Kruvaziyer Liman projesi için bir viraj daha geçildi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in rüya projelerindemn olan Raylı Sistem 3’üncü etabı ve Kurvaziyer Liman projeleri için önemli bir viraj daha geçildi

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Antalya Kruvaziyer ve Yat Limanı'nın çalışmaları başladı!

Antalya'nın vizyon projelerinden Kruvaziyer ve Yat Limanı Projesi için deniz ve kara zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Antalya'ya kruvaziyer ve yat limanı yapılacak!

Türkiye'nin dünyaca ünlü turizm kenti Antalya'ya yapılacak kruvaziyer ve yat limanı için deniz ile kara zemin etüdü çalışmalarına başlandı.

antalya kruvaziyer turizmi Haberi

antalya kruvaziyer turizmi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilileri Altın Portakal Yat Limanı ve kruvaziyer limanları için Antalya'da yer tespit çalışması yaptı. Dubai'deki palmiyenin bir benzeri de Antalya'ya geliyor. Türkiye'de eşi olmayan proje ile Antalya önemli bir cazibe merkezine daha kavuşacak. Ulaştırma Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'ın yeni projesi büyük ilgi çekti.


HAVADAN GÖRÜNÜŞÜ PORTAKAL TASARIMLI


Bakan Lütfi Elvan'ın Antalya için dev projeleri açıkladığı lansmanda ilk kez görücüye çıkan yat limanı Antalya'nın simgesi olan portakal şeklinde tasarlandı. İsmi de Altın Portakal olarak belirlendi. Hazırlanan tasarıma göre yat limanına havadan bakıldığında portakal tasarımı görülecek. Limanın kara ile bağlantısı sadece yoldan ibaret olacak.


1400 YAT BAĞLAMA KAPASİTESİ


Antalya Altın Portakal Yat Limanı için 1400'e yakın yat bağlama kapasitesi planlanıyor. Projenin Dubai'deki benzeri ile...