28 / 03 / 2024

Antalya Kültür Sanat Merkezine sign of the city awardstan ödül mü aldı

Antalya Kültür Sanat Merkezine sign of the city awardstan ödül mü aldı

3 ay önce kapılarını açan Antalya Kültür Sanat, Sign of the City Awards 2015’de ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ kategorisinde birinci oldu. Gökkuşağının tüm renklerini taşıyan cephesi ile dikkat çeken yapı, 2 bin metrekare alana yayılıyor.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Restorasyon çalışmaları tarihi Kayseri Kalesi, 6 sene aranın ardından kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Hatay Meclis binası kültür-sanat merkezi oluyor!

Hatay Devleti döneminde meclis binası olarak kullanılan ve geçtiğimiz günlerde kamulaştırılan tarihi bina, yanında bulunan konakla beraber kültür-sanat merkezi olacak.

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

İstanbul 5 milyar dolara kültür-sanat merkezi oluyor!

İstanbul’da 2.5 yıllık dönemde 5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmiş olacak. Bu yatırımlar kentin kültür-sanat çıtasını yükseltecek.

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Antalya kültür merkezi inşaatı durduruldu!

Geçen şubat ayında temeli atılan Antalya'nın Serik ilçesindeki kültür merkezi inşaatı durduruldu. 

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Antalya Kültür Sanat Merkezine sign of the city awardstan ödül mü aldı Haberi

Antalya Kültür Sanat Merkezine sign of the city awardstan ödül mü aldı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kısa bir süre önce hayata geçirilen Antalya Kültür Sanat, Sign of the City Awards 2015’de “En İyi Sosyo-Kültürel Yapı” kategorisinde birinci oldu. Temmuz 2015’de kapılarını açan ve henüz üçüncü ayını tamamlayan Antalya Kültür Sanat, ulusal ve uluslararası sergilere ev sahipliği yapmak, Antalyalıları ve kente gelen turistleri sanatın en nitelikli isimleriyle buluşturmak üzere tasarlandı. Mimari projesi Sinan Genim tarafından hazırlanan Antalya Kültür Sanat, 2 bin metrekarelik bir alana yayılıyor.


Dikey borulardan oluşan, gökkuşağının tüm renkleriyle bezeli cephesiyle dikkat çeken yapı kentin yeni simgelerinden biri olmaya aday. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, ödül dolayısıyla yaptığı açıklamada “Kent merkezindeki eski hizmet binamızı, Antalya’nın sosyo-kültürel gelişimine ve kültür turizmine katkıda bulunması amacıyla bir kültür sanat...