25 / 04 / 2024

antalya mahalle konakları

antalya mahalle konakları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akseki’de inşa edilen Güçlüköy Konağı’nı hizmete açtı. 

Antalya Avdan Mahalle Konağı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli ilçesinde yapımını tamamladığı Avdan Mahalle Konağı Başkan Türel tarafından hizmete açıldı.

Manavgat'taki yangında iki mahalle daha tahliye ediliyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde çıkan orman yangını sebebiyle iki mahalle daha tahliye ediliyor.

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Antalya Kepez'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya Satış Memurluğu, Antalya ili, Kepez ilçesi, Orta Mahalle Koca Tarla Mevkii, 28522 ada 2 parselde yer alan tarlayı 12 milyon 626 bin 378 TL'ye satıyor...

Ankara Akyurt'un her mahallesine konak inşa edilecek!

Ankara Akyurt Belediyesi tarafından Saracalar ve Kızık’ta inşa edilen mahalle konaklarının yapımı hızla sürerken, bazı mahallelerde ise tadilat çalışmaları ise hala devam ediyor.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

İmar sorununun çözülmediği gerekçesiyle mahalle yolunu bariyerle kapattı!

Antalya Gazipaşa'da yaşayan Yusuf Erdal Güven, özel mülkü olduğunu söyleyerek Yeni Mahalle'yi D-400 karayoluna bağlayan İtfaiye Kavşağı'nı bariyerle dönüştürmek için trafiğe kapattı.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Bursa Selçukbey ve Eğitim mahalle konakları açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Selçukbey ve Eğitim mahalle konaklarını hizmete açtı.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Vali Konakları 2'de teslimler 2019 sonunda!

Antalya Döşemealtında yükselen Vali Konakları 2, 420 konuttan meydana geliyor. Projede dairelerin 2019 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

İzmit'e yeni bir mahalle konağı daha geliyor!

İzmit Belediyesi mahalle konaklarına bir yenisini daha ekliyor, yeni konağın Sekbanlı Köyü’ne yapılacağı bildirildi.Sekbanlı Köyü’nde yapılacak konağın ihalesi ile için 10 firma doküman aldı.

antalya mahalle konakları Haberi

antalya mahalle konakları

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere hayata geçirdiği köy konaklarından biri olan Güçlüköy Köy Konağı törenle hizmete açıldı. Konağın açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, meclis üyeleri, Güçlüköy Muhtarı Murat Ceylan ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Menderes Türel, açılışta yaptığı konuşmada, Rahmeti bereketiyle gelen Ramazan ayında açılışlara ve temel atma törenlerine yetişmekte zorlandıklarını söyleyerek, “ Birkaç gün önce Mübarek Kadir Gecesinde Korkuteli Avdan Köy konağını hizmete açtık. Köy konaklarımız maşallah 5 yıldızlı oluyor sıradan köy konakları değil. Adeta dillere destan. Güçlüköylü hemşerilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek. İçerisinde sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek her türlü imkân...